2777
2789
عنوان

سونو تشکیل قلب

60 بازدید | 9 پست

سلام دوستان چند هفته باید برم سونو تشکیل قلب الان از اولین روز اخرین پریود ۶هفته و ۳روزمه دکتر برای هفته بعد نوشته بنظرتون معلوم میشه؟ 

انشالله خدا دامن همه اونایی روکه نی نی میخوامن سبز کنه من روهم همینطور 🥺درانتظار مهدی🌹ورزشکار 🚩

آره ان شاءالله من طبق پریود ۸ هفته بودم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره ان شاءالله من طبق پریود ۸ هفته بودم

معمولا اخه یکی دوهفته عقب تر میشه دیگه مگه نه؟ 

انشالله خدا دامن همه اونایی روکه نی نی میخوامن سبز کنه من روهم همینطور 🥺درانتظار مهدی🌹ورزشکار 🚩
معمولا اخه یکی دوهفته عقب تر میشه دیگه مگه نه؟

آره گفت ۷ هفته ای

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من شش هفته و یک روز رفتم قلب داشت

شما بر اساس اولین روز اخرین پریود رفتین یا سونو گفت ۶هفتتونه؟