2777
2789

کلیپس میزنم خراب میشه حالت موهام 😕ولی با کش خوبه اما موهام بلنده تا گودی کمر گوجه ای هم حالتشو بهم میریزه😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روزی صدبارمیگم خدایااین موی فرچی بودایقدر گفتم تاریزش شدید گرفتم ک روزی صدبارمیگم الان کاش موای فر زشت پرپشتمو داشتم کرایتن نابودش کرد

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من کناره‌های گوشمو می‌گیرم می‌برم پشت با یه کلیپس متوسط می‌بندمشون یا از پایین می‌بندم میارم بالا یه کلیپس می‌زنم بعدشم همینجوری فرفریا رو ول می‌کنم روی هوا 😁😁😁😁

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بافتن خوبه

یا بعد از حمام یه شال سرت کن و موهاتو دو قسمت کن و بپیچ دوره دو طرفه شالت! سعی کن از یه چیزی مثل روغن بادوم، یا روغن زیتون یا نارگیل یا لوسیون موی پنتن استفاده کنی(خیلی وز گیریش و نرم کنندگیش خوبه) 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اخه من میببافمم فر موهام باز میشه اینهمه استایل کنی برا دو ساعت

وا چرااا

من میبافم فر موهام درشت تر میشه یعنی از اون حالت ریز درمیاد

میتونی گوجه ای ببندی

بقیه حالتا خیلی سخته چون موی فر همش پف میکنهههه

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

وا چرااامن میبافم فر موهام درشت تر میشه یعنی از اون حالت ریز درمیادمیتونی گوجه ای ببندیبقیه حالتا خی ...

میدونی فر موهای من درشته مثل کرلی بالا موهام صاف بعد میاد پایین حالت فر داره بعد با بافتن پف میکنه

میدونی فر موهای من درشته مثل کرلی بالا موهام صاف بعد میاد پایین حالت فر داره بعد با بافتن پف میکنه

آخییی چقدر خوشگلههه

نمیدونم چرا پف‌میکنه سختت میشه اینجوری که

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .