2777
2789

اون دوستمون که پیام فرستاده بود اشتباهی برای شوهرش،خبری ازش شد؟اسمش دلوین یا لاوین بود

فقط دوست دارم بدونم حالش خوبه یا خبری نشد ازش؟

ممنونم

فکر  کنم  سرکاری  بود

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی الان میگفت پست گذاشته آخرش گفته من شوهرشم😂🌹

یعنی  چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
فکر کنم سرکاری بود

فکر کنم کاره یه کاربره دیگه بوده که از نبود اسی استفاده کرده برای سرکار گذاشتن بقیه! وگرنه اسی باید خیلی اوسکول باشه که همچین حرکتی بزنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ایدیش چی بود لطفا

ندارم  ای دیشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا یکی از کابرا تاپیک زده بود لاوین اومده آخر تاپیکشم گفته من شوهرشم دیگه جریانو نمیدونم لینک ندار ...

عجب  چه  قروقاطی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوکی عزیزم

خواهش  عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40