2777
2789

بچه ها جدی میگم نه از الان ها از بچگی عاشق آبادان بودم فک کن ۶ سالم بود میگفتم من عروس عربایم آخه مگه میشه یکنفر انقد عاشق آبادان و لهجه عربی باشه وقتی آبادان میبینم احساس میکنم اونجا زندگی کردم نخلا بهم حس آرامش میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اینجور باشه منم قبلم پرنسس بودم که یه نفر ازته قلبش عاشقم بوده

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

چه جالب ....میگن وجود داره همچین چیزی ....منم همش حس میکنم زندگی قبلیم یتیم بودم ولی وضع مالی بابام خیلی خوب بودهو پیش عمو و بچهاش زندگی میکردم ....نمیدونم چرا از بچگی همچین حسی داشتم ☹️😑 تازه تو بچگی به خواهرم میگفتم من نمیتونم بچه دارشم و این بچهارو (عروسک ها) از پرورشگاه اوردم .واقعا هم نمیتونم بچه دارشم 🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
جدی میگی؟؟ یعنی باهام موافقی؟

بله موافقم

شوهرمم اینجوریه یه رشته ورزشی رو خیلی علاقه داره بجز حرفه خودش

خانوادش میگن از بچگی نشون میداد علاقش رو 

نه یه علاقه معمولی ها جونش در میره برا اون کار

آخی🥹

ن واقعا جدی میگم اخلاقم رفتارم لباس پوشیدنم کلا مث پرنسساس حتی حجابم ندارم😬مامانم حتی داداشم میگه تو اشتباه اینجا به دنیا اومدی

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️