2777
2789
چه جالب ....میگن وجود داره همچین چیزی ....منم همش حس میکنم زندگی قبلیم یتیم بودم ولی وضع مالی بابام ...

قربونت بشم ایشالا مادر میشی...پس من دیوونه نیستم واقعیت داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله موافقمشوهرمم اینجوریه یه رشته ورزشی رو خیلی علاقه داره بجز حرفه خودشخانوادش میگن از بچگی نشون می ...

دقیقا مث من ... من بخاطر این علاقه مترجمی عربی دارم میخونم و احساس میکنم مث بچمه یک لحظه نمیتونم مشغولش نباشم همه فکر و ذکرم شده مترجمی عربی

ن واقعا جدی میگم اخلاقم رفتارم لباس پوشیدنم کلا مث پرنسساس حتی حجابم ندارم😬مامانم حتی داداشم میگه ت ...

قطعا همینطوره به نظر من که یک زندگی قبلی وجود داره 

قطعا همینطوره به نظر من که یک زندگی قبلی وجود داره

نمیدونم میگن اسلام تناسخ و اینارو رد کرده

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ولی من بهش اعتقاد دارم این حجم از علاقه از کودکیم بی دلیل نییست

شاید ازین دنیا هیچی بعید نیس

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
قربونت بشم ایشالا مادر میشی...پس من دیوونه نیستم واقعیت داره

به نظرمن که وجود داره ....خدا هم جایی درقران به اسم رجعت (یعنی بازگشت) بهش اشاره کرده و گفته فقط انسانهایی ک ادمهای خوبی بودن میتونن دوباره به دنیا برگردن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بله الان دارم مترجمی عربی میخونم 🥹بعدشم مگه ربطی داره؟

چی مگه ربطی داره 

عرب نبودن همه آبادانی ها 

یا اینکه در آینده ات چیزی وجود داره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

چی مگه ربطی داره عرب نبودن همه آبادانی ها یا اینکه در آینده ات چیزی وجود داره

گفتی تو به عرب ها علاقه داری و یک چیزی در آیندت هست منم گفتم دارم مترجمی عربی میخونم یعنی شغلمه.. میگم ممکنه این مترجمی عربی ربطی به اون داره چون میگی یه چیزی در آیندت هس

گفتی تو به عرب ها علاقه داری و یک چیزی در آیندت هست منم گفتم دارم مترجمی عربی میخونم یعنی شغلمه.. می ...

بله به نظرم ارتباط داره 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم