2777
2789

من عاشق ی پسره بودم( پسره سه سال دنبالم بود ی سال رل زدیم دید عاشقشم رفت)

فهمیدم رل زده با ی دختره اقوامشون ک واقعن از لحاظ ظاهر قیافه و شغل ب پای من نمیرسه 

دوست صمیمی خواهر پسره س و اقوامن 

همیشه پسره میکفت مث خواهرمه

ولی ی سری شواهد دیدم فهمیدم با اون رل زده

ولی داره منو دیوونه میکنه 

اول اینستاگرام منو انبلاک کرد 

بعد پونزده روز تلگرام بعدش وانساپ (برای این نیست ک دوس دختر جدیدش منو تو لیست بلاکی هاش نبینه و برای اینم نیست ک لیست بلاکی هاش خلوت بشه)

قبل اینک وانساپ منو انبلاک کنه برای دوست صمیمی من توی اینستا استوریشو ی ریپلای ساده زد ولی خب تا خالا ریپلای نکرده براش 

چرا دارا اینکارا رو میکنه؟؟

برای اینکه حرصت بده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیو حرص بدهپیجش ک قفله

میخواد مثلاً بگه من برام مهم نیست بلاک باشی یا آنبلاک 

در کل بیخیالش شو 

یه وقت وسوسه نشی بری بهش پیام بدی ها 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب اون م رل زده بعد از ی ماه چیکار ب من داشت؟؟ن من کاری ندارم بهش

شاید خواسته یه وقت رلش نفهمه تورو بلاک کرده بره بگه چرا این شماره تو لیست بلاک هاشه 

توجه نکن ، یکی که واقعاً لیاقتتو داره برات میاد 

مردای واقعی دزدیده نمیشن 

شاید خواسته یه وقت رلش نفهمه تورو بلاک کرده بره بگه چرا این شماره تو لیست بلاک هاشه توجه نکن ، یکی ک ...

ن واسه اینم نیست شماره شخصیمو انبلاک کرده یکی دیک از شماره هام هنوز بلاکه