2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اینجاس ایمیل و رمز اونم خاطرم نیست

ایمیلت توی گوشبت باید باشه جیمیل

آیدیتو اگه خاستی بده ارسال کد میزنم 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

ایدیش به چه دردت میخوره؟

ایدی میزنی بعد میزنی فورگت که براش رمز بره بتونه وارد شه

والا بدردم نمیخوره خاستم کمک کنم.!

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

خب رو گوشی تو میاد رو گوشی خودش که نصب نمیشه

نه مهندس جان برای ایمیل خودش فرستاده میشه

این همه آیدی و اکانت تو اینستا هست همه رمزشون تو گوشی خودشون میاد نه برا من

البته درستش اینه به کسی اعتماد نکنیم،ولی من قصدم خیر بود ،بیخیال

نه مهندس جان برای ایمیل خودش فرستاده میشهاین همه آیدی و اکانت تو اینستا هست همه رمزشون تو گوشی خودشو ...

من یه روزی تو بیوم زده بودم سوال اینستاگرامی داری بپرس از بس سوال میپرسیدن خسته شدم برش داشتم

زمانی که تو داری تلاش میکنی اینستا رو نصب کنی رمز میاد رو ایمیل خودش اما چجوری میخواد رمز و وارد اون قسمتی کنه که باید بکنه؟؟؟اون قسمت رو گوشی تو هست رو گوشی خودش بخواد تا اون مرحله پیش بره دوباره رمز جدید میاد

من یه روزی تو بیوم زده بودم سوال اینستاگرامی داری بپرس از بس سوال میپرسیدن خسته شدم برش داشتمزمانی ک ...

خب این رمزش یادش رفته

من براش ارسال رمزو میزدم بعد که ارسال شد میگفتم از اول وارد شه ایدیو رمزشو بزنه!