2777
2789
عنوان

خانوما حس میکنم شوهرم حسرت پسر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 118 پست

منم دوتا دختر دارم سومی حامله ام که سنو گفت اینم دختره ته دلم منتظر پسر بودم گفتم دوتا دختر دارم کاش یکی پسر هم بشه ولی قسمتم نبود دیگه سالم باشه شوهرم هم خیلی پسر دوسته ولی چیکار کنم دیگه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در واقع خودت پسر دوست داری😂😂 چون مادرها پسری ان، دخترها بابایی ان،

نمیدونم حسی ب بچه پسر ندارم شاید چون نداشتم تا حالا ولی دخترمو خیلی دوست دارم 

نه صد البته که نیست میگم چون برادرم پسر خوبی بوده از پسرا خوشمون میاد شاید اگر لاشی و بد دهن بود هیچ ...

من فک میکنم چون ففط همین یه دونه داداشو داشتید براتون عزیز شده

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

حالا خانواده همسر منم از اون ور بوم افتادن

من دوتا پسر دارم

صحبت پیش اومد بعد من گفتم قبلا دلمون دختر میخواست ولی الان انقدر پسر دومم شیرینه که دیگه دلمون نمیخواد خداروشکر راضی هستیم بعد پدرشوهرم میگه اره خب گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه اه و پیفه!!😐😐😐😐

عزیزم طبع بدن اون خیلی گرمه ازمایش اسپرمم داد ۹۰ درصد عالی بود من طبعم سرده خیلی سرد میگم شاید رحم م ...

ببین عزیزم مدت رابطت باید زیاد باشه و تو هرماه فقط یکی دوبار نزدیک تخمکگذرایت رابطه داشته باش وزیاد چیزهای قوی نخور قبل نزدیکی هم خودتو با جوش شیرین بشور از پنج روز قبل نزدیکیدوروز یبار فلوکونازول ۱۰۰ و اگه ۵۰ بود هرروز یدونه بخور تا موقع اقدام تا هم رحمت تمیز بشه هم قلیایی... من لتروزول هم طبق دستور خوردم هم متفورمین که تخمکهارو رسیده وتروتمیز میکنه بازم سواای داشتین درخدمتم

ببین عزیزم مدت رابطت باید زیاد باشه و تو هرماه فقط یکی دوبار نزدیک تخمکگذرایت رابطه داشته باش وزیاد ...

ممنون مرسی دیگه من باردارم و چون دومیه شوهرم میگه بسه بازم ممنون از راهنماییت

نمیدونم حسی ب بچه پسر ندارم شاید چون نداشتم تا حالا ولی دخترمو خیلی دوست دارم

میدونی عزیزم تقریبا نصف جامعه اینجوری شده چون پسرارو میبینیم بی عاطفه نمک نشناس که فقط چشمشون به مال پدرمادره همه از پسر دلسرد میشن ولی دختر یه چیز دیگه است دختر بد بازم دختره

قدیما زندگیا وکل تصمیما و زورگوییها همش دست داماد خانواده بود الان برعکس شده عروس حرف اول واخرو میزنه حالا این وسط عروس بدجنس باشه هزاران بار بیشتر از دامادهای قدیم فتنه میکنه