2777
2789
عنوان

خانوما حس میکنم شوهرم حسرت پسر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 118 پست

خب شما ک می‌دونستی ک پسر علاقه داره میرفتین دکتر و رژیم خاص خودش رو میگرفتید 

ب هر حال آدم دوست داره از هردو جنسیت داشته باشه اشکال نداره ایشالا سالم باشه هنوز دوتا داری ایشالا سومی پسر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂

الان ک پسر داره کیف میکنه میگه خیالم راحت نسلم منقرض نمیشه..  انگار من زنده م. من اگ بمیرم روحم تو بدن پسرم میره و از این چرندیات 😂😂😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دقیقا زمان تخم گذاریم اقدام کرد فقط یک اقدام ولی نشد

باید وقتی کیت میزنی و بعد کمرنگ شدن ش نزدیکی کنی 

انشالله که انتی اشتباه کرده باشع

عموم 1 ماه پیش ب زنش تو انتی گفتن دختر انومالی پسر بود

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

شوهر منم خیلی پسر دوست داره و میگه خانواده‌هایی که پسر ندارن احساس میکنم یه چیزشون کمهالبته نمیدونم ...

داداشم ی ستونه تو خونمون واقعا ما خواهرا و پدر و مادرم بهش افتخار میکنیم بابام ادم خیلی خوب و با وضع مالی خوبیه ولی داداششم اعتبار خانواده ماست شاید چون داداشمو دیدیم دلمون پسر میخاد البته قربون داداشم برم خودش پسر نداره و خدا بهش دوتا دختر داده

میدونم بچمون دنیا بیاد براشش کم نمیزاره چون برا دختر اولمون کم نذاشته ولی ته دل خودم خوشحال نیستم

من پسرایی دیدم پدرومادرشونو کتک زدن هر بی احترامی که فکرشو کنید بهشون کردن جالبه همیناهم حسرت پسر میکشیدن و پسرو بهتر میدونستن...اینا همش واسه درس عبرت بود نزار توهم مثل اونا بشی...

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن