نیاین بد و بیراه بگید ب رو نمیاره ولی خیلی دلش میخاست این یکی بچمون پسر بشه تو اینستا دیدم عکس پسرو لایک کرده حس میکنم نتونستم خوشحالش کنم چقدر قبل بارداری امید داشتم پسر باشه ولی قسمت نشد ان تی گفت دختره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شوهر منم خیلی پسر دوست داره و میگه خانوادههایی که پسر ندارن احساس میکنم یه چیزشون کمهالبته نمیدونم ...
داداشم ی ستونه تو خونمون واقعا ما خواهرا و پدر و مادرم بهش افتخار میکنیم بابام ادم خیلی خوب و با وضع مالی خوبیه ولی داداششم اعتبار خانواده ماست شاید چون داداشمو دیدیم دلمون پسر میخاد البته قربون داداشم برم خودش پسر نداره و خدا بهش دوتا دختر داده
میدونم بچمون دنیا بیاد براشش کم نمیزاره چون برا دختر اولمون کم نذاشته ولی ته دل خودم خوشحال نیستم
من پسرایی دیدم پدرومادرشونو کتک زدن هر بی احترامی که فکرشو کنید بهشون کردن جالبه همیناهم حسرت پسر میکشیدن و پسرو بهتر میدونستن...اینا همش واسه درس عبرت بود نزار توهم مثل اونا بشی...