2777
2789
عنوان

بازی مرکب چقدر قشنگ بودددد

194 بازدید | 31 پست

من فصل اولش رو تازه دیدم خیلیییی قشنگه  الان دارم قسمت ۵ رو میبنم از صبح نشستم پاش و تو یه روز میخوام کل قسمت هاش رو تموم کنم

فصل دومش هم بعد این میبینم خیلییی خوبه فک کنم

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول بهتر از دومه،کاش حافظه ام پاک میشد اول دوباره میدیم🥺

دقیقاااا منمممم🥲

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

فصل 1 عالیه فصل 2 اشغاله

چراااا؟

من دوم رو دیدم اول رو نهبنظرت بعدش اول رو ببینم برام بیمعنی نمیشه؟

باید اول رو میدی بعد دو رو دیگه 

من دوم رو دیدم اول رو نهبنظرت بعدش اول رو ببینم برام بیمعنی نمیشه؟

قسمت اخرش یه صحنه ای میبینی توش که ممکنه اشک بریزی ولی الان که دو دیدی نمیریزی
نه زیاد بی معنی نمیشه ولی باید اول یکو میدیدی

فصل 1 عالیه فصل 2 اشغاله

فصل دوم ادامه داره و ادامه اش تو فصل سه هست که قراره تیرماه بیاد 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

فصل دوم ادامه داره و ادامه اش تو فصل سه هست که قراره تیرماه بیاد

من قسمت ۶ به بعد رو دانلود کردم چرا لباساشون فرق میکنه با بازیکن ها؟

من قسمت ۶ به بعد رو دانلود کردم چرا لباساشون فرق میکنه با بازیکن ها؟

یعنی شش قسمت اول رو ندیدین؟ 

اونایی که سبزن بازیکنن

اونایی که صورتی ان سرباز

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love