2777
2789
عنوان

خداروشکر به درامد رسیدم🥰🥰😁خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 11130 بازدید | 317 پست
من چند سال توی روستا کار کردم ، دامدار هم از نزدیک زیاد دیدم، تو همون روستا معلم هم دیدم ، کار دامد ...

نه الان فامیل شوهرم چند تا گوسفند تو باغشون نگه داشته تو ۱۲ متر جا زادو ولد هم میکنن اصلا هم چرا نمی‌برن‌.زحمت داره ولی از ۲ تا رسیده به ۶ ،۷ تا .شایدم بیشتر .

دوستان زیاد درگیر این خانم و تاپیکش نشید برید یکم تاپیکاش رو بخونید معلوم الحال هست!!!بیشتر حس میکنم از آرزوهاش می‌نویسه!!!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید بهتون عادت کرده و بخاطر رفتنتون افسرده شده

نه تو حیاط بودن  عادت نکرده بودن چون جوجه نبودن  بزرگ بودن واینکه اونی که نگهشون داشته  تخم مرغ به ما نمیده همه رو بجای دستمزد می بره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
اره پرورش اردک هم خوبه هم تخمش دونه ای ۷ هشت تومنه خودش هم دونه ای ۴۰۰ فقط باید آب داشته باشن

اردک ما به زور می انداختیم داخل آب اصلا از آب فراری بود فوری خارج می‌شد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
الان بپرس😄زیادم متکی به نظر بقیه نباش خودت علاقه داری شروع کن

علاقشو شدیدا دارم.ولی اگ بگم شاید بقول شما نظرات جالب نباشه‌.

ایده جدید مختص خودمه.تقلید نیست

تموم زندگیم خدا