2777
2789
عنوان

خداروشکر به درامد رسیدم🥰🥰😁خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 11677 بازدید | 317 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما داری از دور نگاه می کنی یک بار امتحان کنید بعد نظرتون را بگید

عزیزم خب میدونم هر کاری تو دنیا خستگی خودشو داره انشالله موفق باشی برای ما جوان ها هم دعا کن به خواسته ها و ارزومون برسیم 

عزیزم خب میدونم هر کاری تو دنیا خستگی خودشو داره انشالله موفق باشی برای ما جوان ها هم دعا کن به خواس ...

بحث خستگی نیست 

بحث اون مقدار سودی بود که توی عنوان تاپبک مطرح شده 

مگه میشه کاری بدون زحمت باشه

دوستان زیاد درگیر این خانم و تاپیکش نشید برید یکم تاپیکاش رو بخونید معلوم الحال هست!!!بیشتر حس میکنم ...

اره 😅رفتم دیدم 

روز جمعه گذشته پول نداشته مهمون رو غذا بده الان هم  معلمه هم مرغداری داره ماهی خدا تومن پول داره،

بقیه تاپیکاش هم که معلومه 

چقدر دروغگو تشریف داره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
مرغی ها ی روزهایی تخم نمیذارن و گوشه گیر میشن اون موقع ها میان از اون مرغ ب عنوان مادر استفاده میکن ...

وای خدا مردم براشون  

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند