2777
2789
عنوان

خداروشکر به درامد رسیدم🥰🥰😁خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 11073 بازدید | 317 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرغ مگه چقد وقت میبره ۵ دقیقه صبح پنج دقیقه عصر یه اب ودونه میخواد فقط

منم با گفته ها شما که تعدا جوجه هاتون مرعاتون برام یوال شد اسی چطور از سی تا رسیده به ۲۰ تا 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

خدا روشکر خیلی هم عالی انشالله روز به روز موفقتر بشی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

خدابرکت بده عزیزم خیلیم عالی .منم چندتایی مرغ دارم جوجه هام بزرگ میشن اکثر وقتا مریض میشن یا روباه اونارو میخوره انگار طلسم شدن زیاد نمیشن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
کاش روزی برسه هممون گیاه خوار بشیم کم حیوون های بیچاره رو برای وعده غذاییمون بکشیم یا جوجه کشی کنیم

حرف شما رو قبول ندارم اگه اینطور بخوای فکر کنی اون گیاهی که شما میگی بخوریم هم جانداره،🤧چرا اونو بخوریم،🥺

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
منم با گفته ها شما که تعدا جوجه هاتون مرعاتون برام یوال شد اسی چطور از سی تا رسیده به ۲۰ تا

ما شهرمون خیلی گرمه یزد  مرغامون خیلی زود مریض میشن واکسینه هم میکنیم ولی میمیرن بازم   مادرم روستان خیلی کم تلفات دارن 

خدابرکت بده عزیزم خیلیم عالی .منم چندتایی مرغ دارم جوجه هام بزرگ میشن اکثر وقتا مریض میشن یا روباه ا ...

برو پیش پزشک دارو براشون بگیر تقویتی هم بهشون بده باعث میشه کمتر مریض بشن    وپوست تخم مرغ دامپزشک میگه کلسیم خیلی بالایی داره دور نریزید بدید به مرغاتوت کلسیم بدنشون تامین میشه

من به اینم فکر کردم گیاها تو زمستون میرن خواب اون موقع بخوریمشون که نفهمن🥹

چوب خشک میخوای بخوری،🤔تو زمستون که چیزی نیست که بخوری،😂 خیلی داری سخت میگیری عزیزم منم وقتی بهش فکر میکنم حالم رو بد می‌کنه ولی قانون طبیعته و چاره ای نیست پس بهش فکر نکن و از زندگیت لذت ببر،🌈

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
مرغ مگه چقد وقت میبره ۵ دقیقه صبح پنج دقیقه عصر یه اب ودونه میخواد فقط

پس شما تجربه نداشتی  ،   جدای از حمله ی گربه و روباه  یا احیانا سگ های ولگرد ،  حتی موش از زیر زمین می کنه میره گردن مرغ ها و جوجه ها را می گیره و خفه شون می کنه. اول کار اینطوری نیست بعد کم کم موش ها جای مرغ ها را یاد می گیرن. به حفاظ و در محکم و .... نیست . از زیر زمین میان. بیماری های واگیر دار هم جای خودش را داره.

نمیم کار مرغداری خوب نیست یا آدم کار نکنه ، ولی اصلا چنین نتیجه ی رویایی نداره ، واقعیت کار یک چیز دیگه است.

کافیه یک بار بیماری  بیفته به جون مرغ ها   یکهو همه با هم تلف میشن

در مورد جوجه ها کار سخت تر است حتی رو همدیگه  ممکنه له بشن قوی تر ها به ضعیف تر ها نوک بزنن

اگه اینقدر درآمد مشاغل  رویایی بود ما اصلا آدم فقیر نداشتیم.

جالبه بدونید اکثر فقرا تو ایران کار می کنند 

و خیلی از پولدارها بیکار هستند