2777
2789
عنوان

خداروشکر به درامد رسیدم🥰🥰😁خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 11675 بازدید | 317 پست
دقیقا منم از این آدم های عقده ای زیاد دیدم منم معلمم بابام کشاورزه زمین زعفرون گفتم بهم بده منم از س ...

چندتا آدم میلیاردر میشناسم تو شهرمون . که میگن  گله رمه خریدن روستا و چوپان گرفتن براشون. بده در کنار کار و درامد خودشون اونجوری هم سرمایه گذاری کردن هم چندتا خانواده به یه نونی میرسن درواقع اشتغال زایی کردن

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان ایشون کلا دروغگو هست 

یه بار میگه قضاوت قبول شدم 

یه بار میگه فلان 

الان میگه معلمم ...

شماهام ساده نباشید 

یه سر به تاپیکهاش بزنید 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
دقیقا منم از این آدم های عقده ای زیاد دیدم منم معلمم بابام کشاورزه زمین زعفرون گفتم بهم بده منم از س ...

من خودم شوهرم کشاورزی پسته داره  دستگاه بیل موانیزه داره درآمدش خوبه ولی خودم همیشه یه کاری داشتم  یه مدت لوازم آرایشی  حالا لباس اینترنتی میخرم تو خونه به قیمت عالی میفروشم خیلی لباسام قیمت نصف مغازه   زردالو الوچه داریم خشک میکنم برگه درست میکنم میفروشم  یا پسته میفروشم برا دوست اشناها پولشو میگیرم برا خودم   پولامم میدم طلا برا پس انداز آینده  خرجمونم که آقام میده 

کار عار نیست منم جاریهام یا اشناهام البته بعضی هاشون میگن چه حوصله ای داری مگه بیکاری با ستا بچه پسر شیطون و پشت سر هم این کارارو هم میکنی   میگم دوست دارم بهم انرژی میده 

دوستان ایشون کلا دروغگو هست یه بار میگه قضاوت قبول شدم یه بار میگه فلان الان میگه معلمم ...شماهام سا ...

من نمیگم دروغگوعه ولی از ۳۰ تا رسیده به ۲۰۰ شک کردم   من مرغام هنوز جوجه بودن  نصفش مردن  کرچ هم همه مرغا نمیشن ۳۰ تا مرغ داشتم شاید ۵ تاش کرچ شدن

کلا شاید ده تا کشته باشم   ولی الان باید ۱۰۰ تا میداشتم ولی ۲۰ تا ندارم 

من نمیگم دروغگوعه ولی از ۳۰ تا رسیده به ۲۰۰ شک کردم من مرغام هنوز جوجه بودن نصفش مردن کرچ هم همه ...

اصلا مرغ خیلی کم پیدا میشه بشینه روی تخم 

این به کنار 

کلا خیلی چاخان هست این کاربر 

به نظرم کم سن و سال میاد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

اونی که میگه دهاتی خودش موقع شلوغی شهر سر به روستا میزاره یکم آرامش بگیره زیاد خودتو ناراحت نکن خیلیم خوشحالم که به درآمد رسیدید واقعا دست مریزاد

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن 

اونی که میگه دهاتی خودش موقع شلوغی شهر سر به روستا میزاره یکم آرامش بگیره زیاد خودتو ناراحت نکن خیلی ...

روستایی ها را بیرون کردن الآن فقط ویلاهای آقازاده ها هست، حتی جاده های شهر به روستاها را هم بستن و هر ویلا چند تا سگ وحشی گذاشتن،  حتی وسط کوه بغل چشمه  چه ویلاهایی ساختن ، مستقیم آب چشمه را می کشن به ویلای شخصی خودشون

بعد یک شهرک صنعتی کنار رود خونه ی روستا زدن هم آب را آلوده می کنه هم هوا رو 

من چند سال توی روستا کار کردم ، دامدار هم از نزدیک زیاد دیدم،  تو همون روستا معلم هم دیدم ، کار دامداری چه مرغ باشه چه گاو و گوسفند نگهداری ۲۴ ساعته می خواد، میشه همزمان هم کارمند بود هم کشاورزی کرد ولی در مورد دام امکان نداره مگه اینکه نیرو استخدام کنی در ضمن نگهداری دام داخل روستا ممنوع است به خاطر بیماری های مشترک انسان و دام  و حتما باید جایی بیرون روستا ازشون نگهداری بشه ، در ضمن مرگ و میر هم توی دام زیاد است به خصوص مرغ و جوجه