2777
2789

بچها من و اعتکاف ثبت نام نمیکنن میگن ظرفیت تکمیله ... 

چرا دروغ بگم شرایطشو نداشتم نتونستم پولشو بریزم

ولی خب بلخره این وسط چند نفر پریود میشن دیگه غیر اینه؟ 

اصلا چند نفر پشیمون میشن انصراف میدن من خودم قشنگ یادمه ما تا صبح صبر میکردیم حداقل سه نفر نیومده بود دو نفرم پریود شدن زنگ زدن آمدن بردنشون....

بنظرتون با این احتمال واقعا هیچ راهی ندارع من و ثبت نام کنن؟؟🥺

به خدا آنقدر گریه کردم چشمام قرمز شده 

مثلاً نمیشه من همون روز برم جلو مسجد تا آخرین نفرم صبر کنم اصلا داخلم نرم فقط اگه کسی نیومد من جاش ثبت نام کنم اگه آمدم ک هیچی میگم بیان دنبالم ... واقعا نمیشه!؟

(:A__•~•__M:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگخ کسی جلوت رو گرفته ک نشه؟ولی امکانش صفرهچون همه تاریح پری حودشون ر میدوننمخصوصا الان ک پولی هستکس ...

اره خب چون لیست دارن منم ک اسمم تو لیست نیست ممکنه این همه پول ماشین بدم برم اونجا پتو و بالش ببرم تهشم رام نده بگه ن و نمیشه و فلان هیچی ازشون بعید نیست 

میرین مسجد چیکار میکنین ؟ و هزینش چقدره ؟ و اصلا برای چی این کار انجام میشه

والا خودمم دقیق نمی‌دونم با اینکه دو ساله میرم  ولی میگن اعمال ماه رجب کلا خیلی ثواب داره جدا از معتکف بودن ک اونم ثواب داره 

هیچی با دوستات میشینی حرف میزنی میخوابی خوراکی میخوری البته بجز زمانی ک روزه ای و نمازم ک باید بخونی ی سری برنامه و اینام هست ولی اصلا یچیز دیگستتت 

بخاطرش دو هفته است دارم گریه میکنم 🥺

۳۰۰ 

بهشون بسپار اگر کسی کنسل کرد منو بزارید ذخیرهبهت زنگ میرنت

دو باررر بهش زنگ زدم پیام دادم ولی هیچ آبی ازش گرم نشد تهش بهم گفت شما حاضری من مدیون بقیه شم واقعا نمی‌دونم و مدیونی خودش حاضره مدیون اشکای من بشه ! 

غصه نخور،قسمتت باشه،جور میشه میری،اگرم نباشه که هیچ جوره جور نمیشه،بسپر به خدااگه رفتی هم بیاد ما با ...

به خدا اگه برم به روی چشمم دعاتون میکنم🥺❤️