2777
2789
عنوان

خداروشکر به درامد رسیدم🥰🥰😁خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 11677 بازدید | 317 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم چند تا مرغ داره گذاشته روستا پیش عموم برا خودمون تخم مرغ میذاره ماهی 100 تا تخم مرغ برامون م ...

چه کار خوبی آفرین👌

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
میخوابونم یعنی دقیقا چیکار میکنی؟

فکر منظورش مرغ تا یه مدت تخم میذاره بعد یه نشانه های میده که میخواد رو تخم مرغ بخوابه واسه جوجه ..دیگ تخم مرغ میذارن زیرش تا جوجه بیرون بیاد

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
سلامت باشی خوشگلم ما هم هستیم خیلی وقته ندیده بودمت😘

خداروشکر❤️🫂💋

اره درگیر پام بودم اتل بسته بودم...چند روزیه باز کردم ولی خب از روزای قبلش بهترم‌...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

میخوابونم یعنی دقیقا چیکار میکنی؟

مرغی ها ی روزهایی تخم نمیذارن  و گوشه گیر میشن اون موقع ها میان از اون مرغ ب عنوان مادر استفاده میکنن. چند تا تخم مرغ میذارن تو ی ظرف گودی مرغ رو میگیرین اروم میذارن بمونه  کم کم باورش میشه مامان شونه😂 دیگه هر روز سر جاش تکون نمیخوره مگه برا غذا 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......