2777
2789
عنوان

خداروشکر به درامد رسیدم🥰🥰😁خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 11675 بازدید | 317 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم روزی برسه ک منم بیام بگم دستم رفت توجیبم خدایاشکرت 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چرا عزیزم پات چیشده بود مگه خدا بد نده

داشتم میرفتم باشگاه از ماشینم پیاده شدم...

زمین صافو خوردم زمین دوتا زانوهام زخمی شد پام بیمارستان رفتم عکس گرفتن الان گفتن شکسته سکته کردم😅اتل بستن...بعد که باز کردن معاینه اینا کرد گفت نشکسته مشکلی نیست۱۰روز بمون خونه استراحت کن...کلا دردسر واسم شد...

بخدا هرکی میومد میدید میگفت شقایق این زمین صاف نیست انگار دوییدی اینجوری زخمی شدی...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

امیدوارم روزی برسه ک منم بیام بگم دستم رفت توجیبم خدایاشکرت

ایشالله🤲

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

ما هم مرغ داریم دادیم همسایه غذاشم می دیم ولی دریغ از یه تخم فقط انگار مرغ داریم امکانش نیست خودمون ...

مرغ تون زیادی چاق نیست؟ اونایی ک زیادی چاقن مث این خانم های چاق ک نازا میشن دور بر تخمدان شون پر چربی میشه تخم نمیذارن

مامان بزرگم این مرحله ک میرسن کباب شون میکنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ما هم یه جوجه اردک بزرگ کردیم واقعا لذت بخش بود الان ۱۰ ماهشه البته خونمون آپارتمانه فرستادیمش روستا اگه توروستا بودم حتما پرورش می دادم راحت بود 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
سلام بهار جون حالت خوبه عشقم چه خبر وضعیت پات چطوره ؟😘😘😘

سلام قلبممم...فداتشمم تو خوبی....

خداروشکر از روزای اولی که گذشت بهتره...

اصول داره🥹😔عزیزم من ی دخترم که هر روز میزنن تو سرمنیاز ب ی مرد و پشتیبان دارهمن صفر صفرم که هر روز ...

عزیزم آدم به حرف مردم باشه باید بره بمیره بقیه زو حذف. کن ارده داشته باش برای خودت زندگی کن و هر کاری دلت میخواد بکن

داشتم میرفتم باشگاه از ماشینم پیاده شدم...زمین صافو خوردم زمین دوتا زانوهام زخمی شد پام بیمارستان رف ...

آخی عزیزم خب خداروشکر که نشکسته بود وایییی شکستن خییییلی بده یادم میاد استخوانام تیر میکشن🤕😢بازم خداروشکر مواظب باش عزیزم 😘

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚