2777
2789
عنوان

خداروشکر به درامد رسیدم🥰🥰😁خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 11675 بازدید | 317 پست
خداروشکر❤️🫂💋اره درگیر پام بودم اتل بسته بودم...چند روزیه باز کردم ولی خب از روزای قبلش بهترم‌...

چرا عزیزم پات چیشده بود مگه خدا بد نده 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلیم عالیمیدونم حرفم ربطی نداره ولی سوالمه میگم شما از حقوقت برای خرج خونه هم استفاده میکنی؟

مگه میشه استفاده نکرد پول برا خرج کردن ولذت بردنه من نمی پسندم طلا داشته باشم ولی با دست لباس بشورم و لباسشویی نداشته باشم  این یه مثاله  بقیه امکانات هم همینطور پول هم جمع کنی که چی بشه ؟ خودت تو محرومیت زندگی کنی درسته؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
من تا یک میلیون هم شنیدم

اره بستگی ب نژادش داره مرغ لندی هلندی اینا گرونن😂ـمانان بزرگم همیشه مرغ نگه میداره من از بچگی با مرغ و خروس بزرگ شدم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

تخم مرغ خونگی دونه ای ۱۰ تومنهروزی ۱۰۰ تا میشه روزی ۱ میلیون

طرف ماکه ۶تومنه ۱۰تومن کجابودگل خیلیه ک 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عزیزم کار خوبی میکنه میگه شاید کسی اینجا از ایده‌ش استفاده کنه ثواب داره

بله از این جهت خوبه 

ولی ما هم مرغامون اینجوری بودن بابام کلی به مغازه ها می فروخت 

انقد به اینو و اون گفت دیگه تخم نذاشتن😀 چش خوردن 

مامانم چند تا مرغ داره گذاشته روستا پیش عموم برا خودمون تخم مرغ میذاره ماهی 100 تا تخم مرغ برامون م ...

ما هم مرغ داریم دادیم همسایه غذاشم می دیم ولی دریغ از یه تخم  فقط انگار مرغ داریم امکانش نیست خودمون نگهداری کنیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم