2777
2789
عنوان

لانگ دیستنسیا بیاید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 174 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدم وقتی دوستات با پارتنرشون میرن بیرون و برای تو تعریف میکنن میگی خوش به حالشونو بغض میکنی..

خداروشکر تنها کسی که از بین کمع خودمو دوستان تو رابطیت منم وگرنه واقعا قلبم درد می اومد🙂

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

😂😂چقد شبیه همیییمممم تو همزاد منی😂😔چن سالته؟من ۱۸

من شونزده و نیم محسوب میشم حالا رندش کنیم بگیم هیفده😂

منمممم🥲🥲ایشالا بمونین واسه هم

پارتنرت ترک هست؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
تا حالا همو از نزدیک دیدید ؟چقدر فاصله دارید؟

نه هنوز قسمتمون نشده

دقیقا ۸۳۲ کیلومتر بینمون فاصلست

نه هنوز قسمتمون نشدهدقیقا ۸۳۲ کیلومتر بینمون فاصلست

وای شبیه من😢

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
واویلاایشالله که در نهایت همه چیز به خوبی و خوشی پیش میره❤️🫶🏻

دیشب گفتی رابطمون کات میشه😢