2777
2789
عنوان

لانگ دیستنسیا بیاید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 174 پست
دقیقاجفتمون خیلیییی دوس داریم همو ببینیمکلی برنامه چیدیمولی میدونی شهر ما خیلی کوچیکه منم بچه طلاقمخ ...

کدوم شهری خواهر؟

اصولا اگه میخوای از طرف فامیل لو نری و امن باشه برو پاساژای معروف و تاپ شهرتون

اونجا احتمال اینکه کسی مجتونو بگیره صفره

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدیما همچین رابطه ای داشتم 

برادرزادمم داشت الان بچشون تو راهه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منم ترکممممم اون سعی میکنه بدون لحجه با من حرف بزنه همش دعواش میکنم میگم با لحجه حرف بزن منم یاد بگی ...

دقیقا اونم مراعات منو میکنه

بعد خاصیت شیرازی اینه که حتی اگه لحجه نداشته باشی انقدر اصطلاحات عجیب داری که بازم واسه طرف مقابلت نیازمند ترجمه ای😂

حالا دعوای من و اونم اینه که فحش ترکی یادم بده منم میگم به خدا نمیدونم😅😂

همدانم عزیزآره فکر خوبیههه من تا حالا با پسر نرفتم بیرون😂😭ای عن هم نمیاد

منم تا حالا با پسر بیرون نرفتم ولی خب دخترای فامین ماشالله کوه تجربه ان اونا کمک میرسونن که چیکار کنم و نکنم🤣🤣🤣

قدیما همچین رابطه ای داشتم برادرزادمم داشت الان بچشون تو راهه

ایشالله که همشون در اخر نتیجه ی خوب داره🫠

دقیقا اونم مراعات منو میکنهبعد خاصیت شیرازی اینه که حتی اگه لحجه نداشته باشی انقدر اصطلاحات عجیب دار ...

ن اون زیاد مشتاق نیست یاد بگیره میگه خیلی پیچیده و سخته😂😂

ی وقتایی با مامانش اینا حرف میزنه وویس میگیره 

من اصلااااا نمی‌فهمم چی میگن🥲

رابطه های مجازی بهم یاد داد میشه از دور هم یکیو خییییلی دوست داشتمن واقعا طرفمو دوس دارم با هیچکسم ع ...

الهی عزیزم

پایدار باشین🙂🌱

فقط به امید دیدار زنده ام ذاتا🫠ایشالله این همه دلتنگی در اخر یه نتیجه ی خوب داشته باشه

تا حالا همو از نزدیک دیدید ؟

چقدر فاصله دارید؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺