2777
2789
عنوان

لانگ دیستنسیا بیاید🙂

1053 بازدید | 173 پست

بیاید یکم بشینیم خودمون همدیگه رو دلداری بدیم😂🫠

در عین حالی که خیلی احمقانه به نظر میاد ولی از هر احساس دیگه ای واقعی تره

خیلی وقتا احساس میکنم دارم از درون بی صدا می سوزم

فرض کن بین این همه ادم دور و نزدیک به یکی دل میبندی که از همه چیز و همه کس دور تر و دست نیافتنی تره ولی صرفا چون روحیات نزدیکی بهم دارین تا سر حد مرگ از حسی که بهش دارید لبریزید🫠

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

تو رابطه نیستم ولی درکت میکنم :")

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرته فقط وابستگیه و معلوم نیس طرف مقابل چجور ادمیه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

تو رابطه نیستم ولی درکت میکنم :")

به مرحله ای رسیدم که حتی نمیتونم بگم کاش باهات اشنا نمی شدم ولی احساس میکنم جونمم قد نمیده به این همه دوری و تنهایی و فکر و خیال:)

به مرحله ای رسیدم که حتی نمیتونم بگم کاش باهات اشنا نمی شدم ولی احساس میکنم جونمم قد نمیده به این هم ...

چرا ازدواج نمیکنید

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
به مرحله ای رسیدم که حتی نمیتونم بگم کاش باهات اشنا نمی شدم ولی احساس میکنم جونمم قد نمیده به این هم ...

کاملا درکت میکنم :)

اینکه چقدر دوس داری کنارش باشی خاطره بسازی 

ولی تنها کاری که میتونی انجام بدی دوست داشتنه :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

چرا ازدواج نمیکنید

سنمون کمه😂

فعلا فقط میدونیم همدیگه رو دوست داریم نمیدونیم دقیقا چه غلطی باید بکنیم

مرغ پر کنده رو دیدی؟ ما دقیقا همونیم

سنمون کمه😂فعلا فقط میدونیم همدیگه رو دوست داریم نمیدونیم دقیقا چه غلطی باید بکنیممرغ پر کنده رو دید ...

اخی عزیزم چقد از هم دوریم 

منکه تودم تهرانم اون ایلام🤦‍♀️

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
کاملا درکت میکنم :)اینکه چقدر دوس داری کنارش باشی خاطره بسازی ولی تنها کاری که میتونی انجام بدی دوست ...

فقط به امید دیدار زنده ام ذاتا🫠

ایشالله این همه دلتنگی در اخر یه نتیجه ی خوب داشته باشه

مجازی هم یکی از راهای آشناییه.. به شرط دیدن ورفت وآمد وشناخت وبدوراز هرگونه سواستفاده.. پشت اون گوشی ادمه میتونه خوب باشه یابد. طرف سنتی ازدواج میکنه درمورد کل اجدادش تحقیقم میکنن توزرد وخیانتکار ازآب درمیاد.. پس کجا اشنا شدن مهم نیس.. مهم شناخت دقیق دوطرفه.. البته مجازی هم اکثرا اونچه که نشون میدن نیستن.. اکثرا دنبال سرگرمین.. درهرجا باید زرنگ بود

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
چقد بعضیا بی درکن😒۶ ساله تو رابطم مجازی...خانوادش راضی نیستن ب خاطر فاصله‌..یه دعا کنین حل بشه🥲

الهی بگردم شیش سال خیلی طولانیه🫠

ایشالله حل میشه می رسید بهم

بهترین ها رو براتون آرزو دارم❤️