2777
2789
عنوان

شوهر خالم توی بیمارستانه الان دارن وسایلاشو اماده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 108420 بازدید | 412 پست
تو چ آدم خوبی هستیدخترخالم برای مراسم بابام از عقده ای ک داشت روسری قرمز سیاه سر کردبابای من آزارش ب ...

دختر خاله های من تموم ساب خاکستری یا مشکی میپوشیدن وقتی بابایی من فوت کرد قرمز و سرخابی سر کردن 

بالای من آزارش به هیچ کس نمیرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانِ مامانِ بابام بعد از اینکه شوهرش مرد پسراش دوره کردن که بیا خونه رو بفروش البته خونه به اسم همسرش بود

و خونه رو فروختن و ببین دوتا پسر تقسیم کردن 

و قرار شد به صورت دوره‌ای بمونه خونه یکی از ۳ فرزند

هرچند که وقتی نوبت پسر کوچیک می‌شد زنش خودش و مامان بزرگه رو مینداخت بیرون و ناچار میومدن خونه مامان بزرگم

یه روز پسر بزرگ رفت بدون اطلاع مامان بزرگم گذاشتش سالمندان

اونجا پاش شکست و قهر کرد و دیگه حرف نزد

سالم بود ها

یه روز روی تخت دراز کشیده بود یکی از اقوام سالمند اومد بالا سرش گفت کفن زیر تخته نگاه کن نگاه کن فلانی که مرده رو ببین فلانی رو ببین رفتی به آقام سلام برسون 

اینقدر قرآن خوندن بالای سرش اینقدر اذیتش کردن که طرف مرد 💔

مامانِ مامانِ بابام بعد از اینکه شوهرش مرد پسراش دوره کردن که بیا خونه رو بفروش البته خونه به اسم هم ...

تو برنامه زندگی پس از زندگی 

چند نفر گفتن وقتی خانوادتون راضی به مرگمون میشدن یه جوری خودمون هم راضی می‌شدیم ولی اگه راضی به مرگمون نبودن خوشحال می‌شدیم و اشتیاق داشتیم برای برگشتن

نوه عموم جوون بود خیلی جوون بود ولی زن ویه پسرم داشت آتیش گرفت وسوخت بردنش بیمارستان کسی که سوخته را نباید غذا داد ولی دکتر به اینا گفته بود هر غذایی دوست دارید بیارید براش اصلا هم درد نداشت خیلی حالش خوب بود چون تمام رشته های عصبیش از بین رفته بود خلاصه در عرض۲،۳روز فوت کرد خدا بلا رو ازسر همه ی ما کم کنه الهی امین🤲