2777
2789
عنوان

خدا شما رو با چی امتحان کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 63 پست
من اینقدر بدبختم مادرم همیشه فشای رکیک میده لعنت به اون روزی که من به دنیا اومدم

اینا موقته .ایشالله یه ازدواج خوب می‌کنی میری سر خونه زندگی خودت 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با یتیم شدن تو بچگی 😂

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

والا من تا یادمه امتحان پس میدم ن درسی بهم داده ن تشویقی ن جایزه ای فقط امتحان

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

با یتیم شدن تو بچگی 😂

چرا میخندی؟🥲

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

شوهر هرچی سوال جواب دوران اشنایی و نامزدی کردم بعدعروسی فهمیدم همرو خالی بسته بود حالا لای منگنم هرر ...

چه نامردی کرده در حقتون.

نمیتونی طلاق بگیری ؟

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
یعنی چی ؟

مثلا پای شما شل شده 

خب خدا میخواست شما شل شوید؟ خیر 

خدا گفت چی؟ گفت احتیاط کن از خیابان رد می‌شی تا تصادف نکنید و شل نشی 

این مثال بود. 

خدا تکوینا شما را شل کرد چرا؟ چون هیچ نیروی جز خدا وجود ندارد 

هیچ موثری در عالم بجز خدا وجود ندارد 

همین تایپ کردن من هم دست خداست تکوینا  و البته تشریعی هم خدا گفته که معارف دین را برسانید به مردم 

من اکه به شما توهین کنم خدا میخواسته که به شما توهین کنم؟ خیر خدا گفت فحش نده 

پس این اهانت تکوینی است چون بنده مستقلا نیرویی ندارم 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

عزیزم نمی‌دونم چجوری بگم بی ربط ب تاپیک شما شاید باشه ولی من تقریبا همه گناهایی که میکردم رو ترک کرد ...

رفتن به مشاوره و درصورت نیاز مصرف دارو....بستگی داره چقد عصبانیتتون بد باشه وچقد کنترل خشم دارین.ورزش کردن وفکرای مثبت هم کمک میکنه اما بنظرم اول باید ریشه خشمتون پیدا بشه.مثلا من خیلی از خشم هام میدونم ریشه در کودکیم داره.

عزیزم نمی‌دونم چجوری بگم بی ربط ب تاپیک شما شاید باشه ولی من تقریبا همه گناهایی که میکردم رو ترک کرد ...

و بدترین قسمت اونجاست ک. نتونی خشمتو بروز بدی و مجبور میشی بزنی تو. خودت و ازونجایی ک خشمت نرمال نیست و چند برابر حالتیه ک باید باشه داغون میشی منم همینم و مشکلم. خشممه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خداکنه تروخدا دعا کن برام دارم با گریه می‌نویسم 💔 همش دخترای فامیلو که ازدواج کردن میزنه تو سرم

آیه رب انی لما انزلت ... رو سرچ کن,زیاد بخون .

ورد زبونت باشه .نتیجه میبینی حتما