2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست
بروعطاری خودش بهت میده یه پودره که همه چی داخلشه دستورشو اینترنت سرچ کن درست کن ب خدا میتونی فقط شیا ...

خب عزیزم با خورشت و اینا مگه میشه؟؟اخه شنیدم زن زاعو 

بابد خیلی چیزای مقوی بخوره که هم زود سرپاشه 

هم زود به شیر بیاد  و هم زود بدنش صاف بشه 

مثلا کاچی

حلوا

توشون روغن زرد گوسفندی که طبعش گرمه و خیلی قویه

و یه غذایی به اسم شله که تو اونم فک کنم نیم دونه برنج طارم و باز روغن زرد گوسفندی و با چندتا چیز دیگه داره فک کنم

که بدنش سریع صاف بشه 

روغن زرد گوسفندی خیلی میگن مهمه 

دمکرده گل گاو زبون که هم بدنشو صاف می‌کنه و هم اعصابشو آروم

و اینطور چیزا

کلا غذاش تا چندروز اینطور چیزاس که قدرت بدنیش زود برگرده و بخیه هاش سریع جوش کنه

خیلی کم پیش میاد برنج و خورشت باشه.

بروعطاری خودش بهت میده یه پودره که همه چی داخلشه دستورشو اینترنت سرچ کن درست کن ب خدا میتونی فقط شیا ...

راستی ترنجبین هم خوبه ؟؟؟

شما دادی به بچت؟؟؟

مثلا همون اویل که شیرنداشتی یا شیرت کم بود

چی میدادی به نوزادت عزیزم حالا تا به شیر بیای.

برای نافش چیکار کردی

با چی چرب میکردی 

عفونت نکرد نافش؟؟

چطور تمیز میکردی نافشو؟؟؟

یه چیزی هم هست فک کنم اسمش شیرخشت باشه

اونم فک کنم میدن به نوزاد.اما چرا و چقدشو نمیدونم 

شما اینارو استفاده کردی برای نوزادت؟؟؟

روزای اول چی میدادی بهش؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم با خورشت و اینا مگه میشه؟؟اخه شنیدم زن زاعو بابد خیلی چیزای مقوی بخوره که هم زود سرپاشه هم ...

من برا غذا شوهرم پسرم غذا درست کردم اونا رو باید صبحانه میان وعده بخوری گلم البته من فقط حلوا رو خوردم اصلا اشتها نداشتم از یه هفته قبل تهیه کن بگذار یخچالت که آماده بخوری حلوا اینا روز روز قبل زایمانت

راستی ترنجبین هم خوبه ؟؟؟شما دادی به بچت؟؟؟مثلا همون اویل که شیرنداشتی یا شیرت کم بودچی میدادی به نو ...

ترنجبین برا زردی دادم اندازه روزی یه قاشق شیرخشک هم زردی میاره پایین برا شیر باید مغزیجات ابگوشت ماهی ماکارانی خیلی شیرزیاد میکنه با قطره شیر افزا از داروخانه بگیر

راستی ترنجبین هم خوبه ؟؟؟شما دادی به بچت؟؟؟مثلا همون اویل که شیرنداشتی یا شیرت کم بودچی میدادی به نو ...

نافش یه هفته حموم نبر بعد ببر زودتر میافته چیزی به نافش نزن چیزای گیاهی به بچه ات نده گلم فقط ترنجبین اینم اگ زردی داشت

من برا غذا شوهرم پسرم غذا درست کردم اونا رو باید صبحانه میان وعده بخوری گلم البته من فقط حلوا رو خور ...

خب کاچی و دمنوش های مختلف. مث گل گاو زبون و چهار زیره

چی؟

یا ترنجبین  و شیرخشت و اینا چی که باید از صافی رد بشه و میدن به نوزاد و زن زاعو

برای شکمشون کار کنه و بدن زن زاعو صاف بشه

یا یه غذایی فک کنم میگن شله

اونارو چیکار کردی؟

نافش یه هفته حموم نبر بعد ببر زودتر میافته چیزی به نافش نزن چیزای گیاهی به بچه ات نده گلم فقط ترنجبی ...

یعنی نافشو اصلا تمیز نکنم؟؟

بعدم تا وقتی شیرم نیومده

چی بهش بدم؟؟؟