2777
2789
عنوان

خیلی بده 🥲💔

102 بازدید | 7 پست

نشستم تو ماشینمون ( پراید) 

دارم به فونیکسی جلو ماشین پارکه نگاه میکنم میگم یه فونیکس حق ۲۰ سال زحمت پدر من نبود 🥲💔

عجب عدالتی داره دنیا واقعا😪

دیگه تو سن ۲۵ یا ۳۰ چه کیفی داره داشتن این ماشین 

خوشه این ماشین بابات باشه 🥺کاش تجربه نشه

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

الان همینم نمیشه خرید:)

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۵ یا ۳۰ سنه زیادیه؟😐من ترجیح میدم حتی تو ۴۰سالگی ماشین خودم باشه و خودم به دستش اورده باشم

کلن میگم ماشین بابات باشه مخصوصا تو سن کمتر ذوق دیگه داره🥲

عزیزدلم همیشه شاکر داشته هات باش

درسته کلن میگم این همه سال از عمر آدم بره هزار درد واسه سختی کار بگیره کمر آدم خراب شه تهش یه ماشین چینی نداشته باشه به حقوق درست

رونالدو باباش ماشین نداشته :)

کاردی بی تو فقر بزرگ شده الان ماشین داره بدون اینکه رانندگی بلد باشه :)

رفاه‌ خوبه 

همیشه خوبه

تو ذوق نکنی بابات ولی ذوق میکنه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶