2777
2789
عنوان

بعد سزارین خیلی درد داشتین برای راه رفتن چی سوند وصل کرده بودن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 189 پست
این زایمان با اپیدورال. چطوره ؟اگه خوبه چرا همه انجام نمیدن یعنی واقعاً درد کم میشه قابل تحمل ؟

من یه جا خوندم نمیزاره زور بزنی ممکنه بچه گیر کنه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خواهرم خیلی دردش میگفت زیاد بود حتی گریه میکرد ولی من راستش اصلا درد نداشتم سوندم بیشتر در آوردنی سوخت ولی فقط چند لحظه راحت با شیاف دستشویی میری دردتم کم میشه من چون اول ک آمپول زدن بی حس نشدم بیهوشم کردن بعد عمل کلا بی حس شد شکمم دردو نفهمیدم بخاطر دارو بیهوشی هم چند ساعت خوابیدم حتما  پمپ درد بگیر ک خیلی کمک میکنه شیرمم فردای عمب اومد روز اول شیر نداشتم

چون سزارین افتصاحه

طبیعی فقط قبلش درد داره بعدش اصلا درد نداشتم خودمو کارامو میکردم میگفتن افتادگی رحم و فلان و گشاد شدن و اینام اصلا نداشتم توی این چندین سال 

تازه من خیلی ریزه میزه ام

من شنیدم میگفتن خانمای ورزشکار به خاطر اینکه عضلات شکمشون قوی بچه پایین نمیاد و زمان طبیعی شون سخت م ...

من اولین باره همچین چیزی میشنوم، والیبالیستم از دوازده سالگیم همه دوستامم طبیعی بودن، بقول خودشون میترسیدن سرفه کنن بزان

خب منم دقیقا همین دردم بود 😭 بتو بخش بودم سه بار مردم انگار فکر کن من همون روز نه سانت واسه طبیعی ب ...

اره بابا از روی دنده ها فشار میدن من بی‌حسی بودم زیر دست دکتر بازم جیغ میزدم از درد وای به حال اونایی که میبرن بخش فشار میدن

من خودم با کسی صحبت کردم که درد نکشیده بود جالبه حتی نمی دونستن بچه داره دنیا میاد شوهره می خواسته ب ...

اره آستانه تحمل هر کسی فرق داره 

فیزیک بدن ها فرق داره 

اصلا تجربه خواندن اشتباه منم که مرض دارم

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
من خودم با کسی صحبت کردم که درد نکشیده بود جالبه حتی نمی دونستن بچه داره دنیا میاد شوهره می خواسته ب ...

اره مادرشوهر منم می‌گه یه چهار تا نفس عمیق کشیدم پنج تا بچه به دنیا آوردم خیلی خوش زاست 

حالا جثه اس هم ریز لگنش هم کوچیک 

واقعا به جثه و لگن و اینا نیست بعضیا واقعا خوش زان

اره آستانه تحمل هر کسی فرق داره فیزیک بدن ها فرق داره اصلا تجربه خواندن اشتباه منم که مرض دارم

چیزی که شما باید بدونی اینه که تو طبیعی هرچقدرم درد بکشی بعد دنبا اومدن بچه تقریبا سرپایی حرکت کردن خیلی برات سخت نبست

ولی تو سزارین با یه شکم پاره که با هر حرکتی درد می کشی و نمی تونی راحت بشینی و بخوابی و بلند شی باید به یک بچه رسیدگی کنی و بهش شیر بدی

در مقایسه با فردی که طبیعی زایبده کارت به مراتب سخت تره بعد زایمان 

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اره بابا از روی دنده ها فشار میدن من بی‌حسی بودم زیر دست دکتر بازم جیغ میزدم از درد وای به حال اونای ...

زنداداشم بیحس بوده میگه هیچی نفهمیده . ی عده م میگن ب دکتر سپردن ک هنوز بیهوشن فشار بدن من ک تجربه اولم بود سخت بود 

منم بیست سال ورزش میکردم عضلات‌ شکمم قوی بود و فکر‌م میکردم طبیعیه دلم خوش بود راحت زایمان میکنم ولی ...

چرا همچین میشه بچه پایین نمیاد 

من سر زایمان قبلی دخترم پایین نمی اومد دیگه حتی نمی تونستم نفس بکشم چه برسه زور 

قلبم اخراش می خواست وایسه گفتم کاش بمیرم راحت شم

معجزه شکر گزاری...

اره آستانه تحمل هر کسی فرق داره فیزیک بدن ها فرق داره اصلا تجربه خواندن اشتباه منم که مرض دارم

اگر دهانه رحمت باز نشده باشه و اینکه لگنت پهن نباشه  چه چاق باشی و دنبه ای و چه لاغر باشی و استخونی واسه ی طبیعی خیلی اذیت خواهی شد.خودت تشخیص بده ببین تنگی یا نه.اونهایی که تنگن اگر طبیعی زایمان کنن خیلی داغون میشن و فرم واژنشون هم به هم میریزه.ولی بعضیا هستن،دهانه رحم انعطاف پذیر و شلی دارن و راحت باز میشه اینا همونان که می گن طبیعی راحت بود و نفهمیدم و بخیه کم خوردم و اینا.خودت ببین از کدوم دسته ای