2777
2789
عنوان

بعد سزارین خیلی درد داشتین برای راه رفتن چی سوند وصل کرده بودن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1742 بازدید | 188 پست
بعضیا موقعی ک هنوز بهوش نیومده طرف فشار میدن اما واسه من سه بار فشار دادن هرموقع اومدن انگار عزرائیل ...

خوب اونایی که بیهوش نمی کنه چی 

الان میگن بیشتر بی حس می کن 

بی هوش نمی کنن

معجزه شکر گزاری...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂😂😂😂وای یاد یبوست افتادم 😂😂نه بابا اینجوزی نیست کلاسا رو که بری خیلیی راحت تر یچت دنیا ...

😂😂😂 

خب فشار دادن اصلا رو مغز هم فشار میاره من یکم یبوست میشدم مغزم میخواست بترکه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
من ورزشکارم حتی به سز فکرم نمیکنم، حس میکنم با سه تا زور میندازمش بیرون😂😂

منم بیست سال ورزش میکردم عضلات‌ شکمم قوی بود و فکر‌م میکردم طبیعیه دلم خوش بود راحت زایمان میکنم 

ولی زهی خیال باطل اصلا بچه تو لگن نیومد 

دوستای هم دوره ای ورزشکارم هم‌مثل خودم شدن بچه هاشون پایین نيومد 

خب بچه بزرگه باید واژن پاره بشه تا بیاد بعد بخیه بخوره

کی گفته حتما بابد پاره بشه خیلیا زایمان می کنن بدون حتی یک بخیه میزان آمادگی بدن و آناتومی بدن مادر و بچه خیلی مهمه.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

همونطور که میزان درد زایمان طبیعی و زمانش در افراد مختلف متفاوته و یکی سخت زاست یکی آسون زا در سز ...

دقیقا یه خانمی بود تو زایشگاه شکم اول داشت راه میرفت برا خودش یهو گفت اومد اومد...و زایید، حتی روی تخت لیبر نرفت😑

پس شاید بهوش ک نبودی فشار دادن .. چون دوستمم تو ریکاوری بوده ک فشار دادن .. ولی حتما فشاررو میدن😭

شاید،من نفهمیدم اصلا

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بعضیا موقعی ک هنوز بهوش نیومده طرف فشار میدن اما واسه من سه بار فشار دادن هرموقع اومدن انگار عزرائیل ...

خیلی بد که چطور بخیه باز نمیشه با اون همه فشار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
می‌چرخه ان شاءالله نگران نباشبچه من چرخیدولی موقع زایمان گفتن ضربان قلبش ضعیفه و نمیتونه تحمل کنه و ...

مرسی عزیزم خدا بچه هاتو برات نگهداره 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب اونایی که بیهوش نمی کنه چی الان میگن بیشتر بی حس می کن بی هوش نمی کنن

بیحس باشی بهتره چون بیحسی دیرتر از بدن خارج میشه زنداداشم بیحس بوده میگه هیچی نفهمیده هیچییی اما من مردمو جنازه شدم . اتفاقا میپرسن از طرف من هفته پیش کورتاژ شدم پرسید ک بیحسی یا بیهوش

منو تو خود اتاق عمل فشار دادن بازم اذیت شدم و داد میزدم فکر کن اونایی که بیرون فشارشون میدن چقدر سخته

دقیقا یه خانمی بود تو زایشگاه شکم اول داشت راه میرفت برا خودش یهو گفت اومد اومد...و زایید، حتی روی ت ...

😳😐😂 خوشبحالش بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

من دوتا عمل داشتم سر بچه اولم خیلی افت فشار داشتم تکون میخوردم سرم گیج میرفت عرق میکردم سر دومی خیلی قبل زایمان به خودم رسیدم خیلی خوب بود .قبل از اینکه اولین بار از تخت بیای پایین آبمیوه بخور افت فشار نداشته باشی