2777
2789
عنوان

بعد سزارین خیلی درد داشتین برای راه رفتن چی سوند وصل کرده بودن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 189 پست
اره آستانه تحمل هر کسی فرق داره فیزیک بدن ها فرق داره اصلا تجربه خواندن اشتباه منم که مرض دارم

خواهر هر تصمیمی گرفتی بمنم بگو تا خرداد ببینم چکار باید بکنم🥹🥹

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

چرا همچین میشه بچه پایین نمیاد من سر زایمان قبلی دخترم پایین نمی اومد دیگه حتی نمی تونستم نفس بکشم چ ...

والا من دکتر گفت عضلات شکمت قوی بود پایین نیومد نمی‌دونم 

به قول دوستمون مردم عطسه میزنن میاد پایین ما سرویس شدیم تا زاییدیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزی که شما باید بدونی اینه که تو طبیعی هرچقدرم درد بکشی بعد دنبا اومدن بچه تقریبا سرپایی حرکت کردن ...

آره با طبیعی سختی زیاد کشیدم ولی همون پنج دقه بعدش بچم خیلی گریه می کرد بلند شدم نشستم شیر دادم بهش  

معجزه شکر گزاری...

والا من دکتر گفت عضلات شکمت قوی بود پایین نیومد نمی‌دونم به قول دوستمون مردم عطسه میزنن میاد پایین م ...

مال من گفت کله اش یه جایی گیر کرده بود وقتی دنیا اومد بینی اش پرس شده بود 

معجزه شکر گزاری...

۲تا سزارین داشتم اولی خیلی راحت بودم درد کم داشتم ولی برای دومی یکم دردش بیشتر بود ولی نه اونقدری که نشه تحمل کرد با این اوصاف بازم ترجیحم طبیعی هست برای کسایی که سوال دارن طبیعی بهتره یا سزارین من سزارین اجباری بودم طبیعی قسمتم نشد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔