2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راجب من چی حس میکنین ؟ حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم؟

ببخشید ولی حسم میگه بعصی اوقات قلبتون سیاه میشه دست خودتونم نیست یکم عجولی بخاطر همین سریع عصبی میشی 

اره افرین حسی داره بهم Aیا نه؟ماه تولد اونم میتونی بگی؟

فداتشم من حس ششم نیستما 

ولی فکر کنم داره، بعد حس میکنم نمیتونه بهتون بگه، يا شايد اگه بگه یخورده زمان میبره 

فقط بگم من حسم گاهی اوقات درست در میاد خدایی نکرده مدیونتون نشم

متولد زمستون حس میکنم.. 

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

اون موقع که بود خیلی فکر نمیکردی اینقدر دوسش داشته باشی اابته خیلی هم رابطه تون عمیق نبوده

اون خیلی دوسم داشت خودم خرابش کردم فکر میکردم دوری باعث شه بهتر کنه خودشو، عزیزم چیکار کنم به نظرت الان، راجب واسطه آخه اصلا شرایطش نیست هیشکیو ندارم

ببخشید ولی حسم میگه بعصی اوقات قلبتون سیاه میشه دست خودتونم نیست یکم عجولی بخاطر همین سریع عصبی میشی

عزمزم اگر امکانش هست آنلاین شدین درخواست منو قبول کنین یکم راهنماییم کنین 

فداتشم من حس ششم نیستما ولی فکر کنم داره، بعد حس میکنم نمیتونه بهتون بگه، يا شايد اگه بگه یخورده زما ...

نه عزیزم این چه حرفیه 

مرسی ازت ❤️

اون متولد پاییزه

یعنی چی قلبم سیاه میشه ؟😐 اره بعضی اوقات سریع عصبی میشم اون سوالمم بگین لطفا

یعنی بد دل میشید نسبت به اطرافیان میخوای اون روی بدجنسیت را نشونشون بدی البته گفتم دست خودت نیست بخاطر عجول بودن و عصبی بودنت ولی عمق وجودت آدم بدی نیست شرایط باعث شده اینحور رفتار کنی بعضی اوقات