2777
2789
عزیزم میشه خصوصیات ظاهری منم بگی اون رشته ایی که می خوام قبول میشم

لاغر نیستی  چهره غیر عملی هم داری .خیلی کم توپر هستی نه خیلی زیاد ،یکم زود رنج  خیلی نمیتونی تحمل کنی کسی ایرادت را میگه.

پسر بدی هم نیست ولی یه اخلاق های خاص داره ولی چون پسر آرومی میشه با اخلاق های دیگه اش کنار اومد

به یکی از دوستام بگم بره باهاش بزنه که من دوسدارم دوباره باهاش برگردم؟ یطوری به دوستم میگم که انگار من خودم خبر ندارم و دوستم بخاطر اینکه نگران منه رفته باهاش صحبت کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم درسته و رشته ایی که می خوام قبول می شم

غرورت اجازه نمیده که شکست بخوری ولی برای خواسته ست دو چندتا دیگران باید تلاش کنی یکم سخت میرسی به رشته ای که دوست داری شاید وسط راه بخوای جا بزنی 

لاغر نیستی چهره غیر عملی هم داری .خیلی کم توپر هستی نه خیلی زیاد ،یکم زود رنج خیلی نمیتونی تحمل کن ...

اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟عزیزم میشه راجب ازدواجم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی الان ۲۴ سالمه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...