2777
2789
عنوان

میشه نظرتون رو بدونم

261 بازدید | 38 پست

همسر من از ازدواج قبلیش یه دختر داره که با مادرش زندگی میکنه دو هفته یه بار اینطورا میاد خونه ی مادرشوهرم یه‌ شب میمونه با باباش بیرون میرن شهربازی،رستوران اینا

من هیچوقت باهاشون نرفتم یعنی شوهرم هربار میگه تو نمیای منم میگم نه عزیزم شما برید 

حالا مادرشوهرم میگه تو چرا باهاشون نمیری گفتم نمیدونم همینجوری گفت اشتباه نکن برو با شوهرت

موندم کدوم کار درسته؟

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذار تنها باشن با تو غریبی میکنه

منم نمیرم میگم یه وقت حرف و حدیثی پیش نیاد ولی مادرشوهرم نمیدونم چرا اصرار میکرد برو

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

بنظرم هر از گاهی برونه همیشه

آره اینجوری مادرشوهرمم نمیگه من یه حرفی زدم این اصلا اهمیت نداد

اگه واقعا حالت باهاشون خوبه که بری یا اینکه حال دخترشوهرت باهات خوبه برو وگرنه به مرور روانت بهم میر ...

من کلا دو بار دخترشو دیدم اصلا باهم صمیمی اینا نیستیم یعنی پیش نیومده که بخوایم صمیمی بشیم

چندبار در میون باهاشون بری بهتره

میترسم حرف و حدیثی پیش بیاد چمیدونم ناخواسته یه چیزی بشه حرفی بشه واسه همین نمیرم بیشتر

من کلا دو بار دخترشو دیدم اصلا باهم صمیمی اینا نیستیم یعنی پیش نیومده که بخوایم صمیمی بشیم

پس نرو نه خودت را اذیت کن نه دختر را اگر هم اینبار شوهرت یا مادرشوهرت گفت ،بگو واقعیت میخوای دخترت راحت باشه من باشم شاید معذب باشه.

اگه بری پس فردا مادر شوهرت میگه بچه بیاد پیشتا

فکر نکنم

کلا حضانتشو خود شوهرم داده به مادرش میگه دختر به مادرش بیشتر نیاز داره

فکر نکنمکلا حضانتشو خود شوهرم داده به مادرش میگه دختر به مادرش بیشتر نیاز داره

اگه پدرش بدونه با دخترش صمیمی شدی و مادر شوهرت پرش کنه احتمالش هست که بعد سن قانونی و خواست خود بچه بیاد پیشت .

دایه مهربان تر از مادر نشو که پس فردا پشمون میشی

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
کلی حس بد ب بچه میدید .جاب مادرشو گرفتی .بشین لطفاً سر جات

منم میترسم برم ناخواسته حرفی بشه چیزی بشه واسه همین میگم کلا نرم بهتره 

دلیل اصرار مادرشوهرمو نمیفهمم ولی