2777
2789
عنوان

چطور مادر شوهرم رو ببریم خونه اش

349 بازدید | 33 پست

همیشه همین مشکل رو داریم وقتی میاد با خداست کِی بره الانم شوهرم خودش گفت کافیه دیگه ببریمش خونه اش چون توی دی ماه چند بار اومده الانم داره میشه یک هفته  که اومده بره باز چند روز دیگه یه  بهونه ی دست به نقد  داره که بیاد ولی نمیدونیم چطور ببریمش خونه اش یک ربع فاصله است ولی نمیره امروز گفتیم بریم خرید گفت آره برید یعنی من نمیام چکار کنیم

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

شوهرت کلید خونه ش رو داره؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب رویی دارن بابا 

من مادر شوهرم تو این یه سال که اومدم شهرشون شاید دو سه بار اومده خونمون تو یه سال اونم فقط در حد نشستن و چای خوردن و میوه همین 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آره

شما برید اونور 😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
وا چرا نمیره خونش نکنه تنهاست حصلش سر می‌ره

آره تنهاست ولی هیچ جا هیچ جا نمیره جز خونه ی ما یه دختر پسر دیگه هم داره اصلا نمیره اونجا دخترش اونقدر بهش گفت گفت نمیام

با همسرتون ادای مریضی در بیارید و بگید ویروس جدید گرفتیمواسه اینکه مبتلا نشی برو خونتون

اینو که واقعا گرفتیم ۱۴ روز پیش اینم بود و گرفت