همیشه همین مشکل رو داریم وقتی میاد با خداست کِی بره الانم شوهرم خودش گفت کافیه دیگه ببریمش خونه اش چون توی دی ماه چند بار اومده الانم داره میشه یک هفته که اومده بره باز چند روز دیگه یه بهونه ی دست به نقد داره که بیاد ولی نمیدونیم چطور ببریمش خونه اش یک ربع فاصله است ولی نمیره امروز گفتیم بریم خرید گفت آره برید یعنی من نمیام چکار کنیم
لطفا قضاوت های الکی نکنید دو سه تا از تاپیکام رو نگاه کنید خودتون متوجه میشید
چقدر مثل خدا بیامرز مادر شوهر منه.اونم یه روزه می آمد بیست روز بعدش با ناراحتی میرفت .الان میگم کاش بود بیشتر نگهش میداشتم .ولی اون روزا واقعا خسته میشدم وعصبی ...واقعا درکت میکنم.بهتره همسرت رک بگه زنم خسته هست میبرمت چند وقت دیگه میام دنبالت.وگرنه هیچ جوره نمیتونی از سرت بازش کنی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫