2777
2789
عنوان

چطور مادر شوهرم رو ببریم خونه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 33 پست
لطفا قضاوت های الکی نکنید دو سه تا از تاپیکام رو نگاه کنید خودتون متوجه میشید

چقدر مثل خدا بیامرز مادر شوهر منه.اونم یه روزه می آمد بیست روز بعدش با ناراحتی می‌رفت .الان میگم کاش بود بیشتر نگهش میداشتم .ولی اون روزا واقعا خسته میشدم وعصبی ...واقعا درکت میکنم.بهتره همسرت رک بگه زنم خسته هست می‌برمت چند وقت دیگه میام دنبالت.وگرنه هیچ جوره نمیتونی از سرت بازش کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو میخوایم بریم خونه مامانمیا میخوایم بریم دکتری چیزی که شهر دیگه سیا از اینجا خسته شدیم بریم خونه ...

مامانم که فامیلشه شوهرم گفت بریم خونه ی مامانم گفت من خوردنی تو خونه ام نیست

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 
چه مادر شوهر با درک و شعوری داری

مرسی عزیزم ☺️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

والا مال من چاره ای نبود دیگه من دستشویی یا حموم جایی بودم بهش رک می‌گفت فردا می‌برمت دوباره میام نی ...

اینو بگیم غوغا میکنه الان داریم میبرمش رفته تو خودش بخدا دیگه نمیدونم چی کنم شوهرم میگه قصدش اینه دائم با ما زندگی کنه

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند