2777
2789

۴ تا دکتر رفتم 

هنوز از چشمام اشک میاد 

چشام قرمز شده 

آخه چرا چشمای من ؟

خییییلیی اذیتم 

دکتر گفت عفونته ولی اشکش قطع نمیشه

نمیشه موبایل بگیرم دستم

بگین از چیه؟

قطره هاتو سر موقع مصرف کن ، پماد چشمی ام اگه داده استفاده کن ..یکم طول میکشه ولی خوب میشه ...من یک ساله و نیمه خشکی چشم دارم کامل درمان نمیشه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یادمه هر وقت تو خانواده ام چشم درد میکرد مامانم میرفت از دختر همسایه مون ک بچه دختر شیر میداد یکم شیرش رو می‌گرفت می‌ریخت تو چشم اون طرف آب رو آتیش بود خب میشد میگفت فقط باید شیر دختر باشه چون چون شیر زنی ک بچه پسر داره گرمه خب نیست ولی شیر کسی که بچه دختر دارع شیرش سرد هست حالا شما هم امتحان کن

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

این عفونته آخه

والا عفونت داشت خب میشد صبا هم با چایی پررنگ چشمت رو شستشو بده اینم خبع

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

والا قطره زدم ولی خیلی تاثیر نداشتشبیه خشکی چشمه ولی میگن عفونته

سعی کن اصلا به چشمت دست نزنی ، چشمتو مالش نده و نخارون ..یه دکتر خوب برو 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
۴ تا دکتر خوب رفتم تونر رفت تو چشمم دکتر میگه از اون نیستعفونت پلکه

من چشمم با بخار سوخت ...خوب بشو هم نیست همیشه باید قطره اشک مصنوعی بریزم ولی اگه عفونت باشه زودتر خوب میشه ...شاید هم شما حساسیت کرده 

من چشمم با بخار سوخت ...خوب بشو هم نیست همیشه باید قطره اشک مصنوعی بریزم ولی اگه عفونت باشه زودتر خو ...

حساسیت هم خوب میشه؟

عزیزممم 

با بخار سخته 

ممنون امیدوارم کردین 

فعلا که خبری نیست

حساسیت هم خوب میشه؟عزیزممم با بخار سخته ممنون امیدوارم کردین فعلا که خبری نیست

ان شا الله خوب میشه عزیزم