2777
2789
سه ماهه عمل کردم عزیزم بااینکه ورم زیاده هنوز ولی خیلی راضی م خداروشکر کاش الکی نمی‌ترسیدم و زودتر ر ...

عزیزم من فقطو فقط بخاطر ترسش تا حالا نرفتم 

ترس از بیهوشی 

از بهوش نیومدن

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله عزیزم این روزا اکثراً دماغ عملی هستند مثل قبلا نیست که ترس و ریسکش زیاد باشه اکثرا خوب در میاد

والا من فقط ترس از بیهوشی دارم 

عزیزم من فقطو فقط بخاطر ترسش تا حالا نرفتم ترس از بیهوشی از بهوش نیومدن

واااااای چقدر منییی🫂🤣 اصلااااااا نترس انگار یه دقیقه چشمتو میبندی باز می‌کنی بعدشم ک درد اصلاااااا نداره یخورده بخاطر گچ اینا کلافگی داره هفته ی اول اما اونم قابل تحمله

واااااای چقدر منییی🫂🤣 اصلااااااا نترس انگار یه دقیقه چشمتو میبندی باز می‌کنی بعدشم ک درد اصلاااااا ...

یعنی خداییش ترس نداره؟؟؟؟

با آگاهی الان ، اگر برگردی عقب. ، دیگه نمیترسی !؟

از بهوش نیومدن

یک چیزی بهت بگم همه ما آدم ها یک روز می‌میریم چه الان چه فردا چه ماه دیگه و چه سال و سال های دیگه 

باورش هم داریم چون از قبل بهمون گفتن موضوع جدیدی نیست که بگیم نمی‌تونستیم 

حالا به چه دلیل و از چه راهی روزش مشخص شده از همون قبل که کی چه روزی و از چه طریقی خداحافظی می‌کنه 

حالا شما ترس بیجا داری بابت این موضوع