2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینجوری کلی خوشگلی عزیزمممم اما اگ عمل کنی خیلی تغییر می‌کنی کلی خوشگلتر میشی عزیزدلم اصلا نترس و ب ...

ممنونم عزیززممممم😍😍💝😍💝😍

پس یعنی بنظرت بینی م عمل لازم داره!؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
دیدم قشنگم مال منم تقریبا مثل بینی تو بود گلی الان خیلی بهتر شده بسم الله بگو و برو جلو عزیزم اصلا ن ...

باشههههه عزیزم 😍😍😍

سعی خودمو میکنم

خدایاااااا کاش بتونم ب ترسم غلبه کنم 🥺🥺

حتما میتونی عزیزم عمل بینی اصلا جز عملهای پرریسک نیست اگ مشکل قلبی نداری به هیچ وجه خطری نداره منم خیلی میترسیدم بهوش نیام بخاطر بچم نگران بودم کلی اما دلو زدم ب دریا 

حتما میتونی عزیزم عمل بینی اصلا جز عملهای پرریسک نیست اگ مشکل قلبی نداری به هیچ وجه خطری نداره منم خ ...

مشکل قلبی مگر قبل نباید رفت دکتر قلب ک تشخیص بده ؟؟

باشههههه عزیزم 😍😍😍سعی خودمو میکنم

عزیزمممم تو خیلی قوی تر از این حرفایی حتما میتونی ب استرست غلبه کنی یادت نره حتما عکس بینی خوشگل موشگلتو بزار منم تگ کن بیام ببینمت😍🫂

عزیزمممم تو خیلی قوی تر از این حرفایی حتما میتونی ب استرست غلبه کنی یادت نره حتما عکس بینی خوشگل موش ...

انشاااااا... 

حتمااااااا تگت میکنم و بهت اطلاع میدم 

البته خب احتمالا یکی دوماه اینده

مشکل قلبی مگر قبل نباید رفت دکتر قلب ک تشخیص بده ؟؟

تا الان علائمی داشتی ؟ ببین اگ علائم نداشتی لازم نیست اما اگ میخوای خیالت راحت بشه برو دکتر قلب بگو می‌خوام عمل بینی انجام بدم یه اکو از قلبت میگیره گلم خیالت راحت میشه