2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم شوهرم خیانت کرده بهم

1886 بازدید | 77 پست

سلام تروخدا جای خواهر کمکم کنید من 19 سالمه شوهرم 23 

من فکر میکردم شوهرم هر عیبی داشته باشه خیانت کار نیست دیشب دیدم تو این گروه های روبیکا یی با یک دختر حرفای منزجر کننده ای زده بهش گفته بخورم دختره گفته تلخم بعد شوهرم گفته جون من تلخ دوست دارم 

ببینید داغون دارم میشم با مشاور حرف زدم میگه به روش نیار نمیتونم جلوی خودمو بگیرم میخوام هروقت اومد بهش بگم که خر نیستم میدونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناهار و شام تلخ درست کن بهش بده اگه گفت چرا تلخه بگو تلخ دوست داری 

دوزاریش میفته

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

ب روش نیاری؟

ن ن ن

وقتی اومد بگو بهبهههههه تلخ دوست داری؟؟؟

اخهی بگردم ک پسر خوشگله تلخ دوس داره

ی تلخی نشونت بدم عوضی بهمی تلخ واقعی چجوره

اشغال نفهم در این حین داد میزنی فحش میدی

میری جلو یقش و میگیری

میگی برم بهمه بگم آبرو تو ببرم؟ آرههه؟ یا نههه خودم برات تلافیش کنم دقیق مثل خودت؟ ها؟ چجوری دوس داری؟

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙