2777
2789
یعنی خداییش ترس نداره؟؟؟؟با آگاهی الان ، اگر برگردی عقب. ، دیگه نمیترسی !؟

اصلا بخدا نداره هیچ دردی نداره فقط کلافه میشی بخاطر گچ و حمام نرفتن ک اونم یه هفته س.... اگ آگاهی الان داشتم ک خیلی زودتر میرفتم منم میترسیدم بهوش نیام بعد دیدم چقدر الکی ترسیدم 

خب چرا ؟؟؟بنظرتون ب ریسک بیهوشی می ارزه؟

عزیزم قبلش آزمایش میدی اگر مشکلی باشه دکتر عملا نمیکنه

و اینکه عمل برای کسایی که بینیشون مثل من ایراد زیاد داره کار درستیه.اونلیی پشیمون میشن اکثرا که بینی قبلیشون ایرادش کم بوده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا بخدا نداره هیچ دردی نداره فقط کلافه میشی بخاطر گچ و حمام نرفتن ک اونم یه هفته س.... اگ آگاهی ال ...

من همهههههههه بهم میگن عمل کن 

چون بینی م نوکش زیاد افتادگی داره و بزرگه نسبتا 

و میگن عمل کنی تغییر می‌کنی 

ولی تا ب حال عمل نکردم چون ترس نمیذاره

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
عزیزم قبلش آزمایش میدی اگر مشکلی باشه دکتر عملا نمیکنهو اینکه عمل برای کسایی که بینیشون مثل من ایراد ...

اخه خیلیا هم بالاخره رفتن زیر تیغ جراحی ولی بهوشنیومدن که 🥺🤔

من همهههههههه بهم میگن عمل کن چون بینی م نوکش زیاد افتادگی داره و بزرگه نسبتا و میگن عمل کنی تغییر م ...

من برعکس تو همه میگفتن نکن چون هم بچم کوچیکه برای ضربه اینا هم اینکه بینیم مشکل چیه خاصی نداشت هی تو دل منم خالی میکردن ولی من بالاخره رفتم عمل کردم و روزی نیست ک نگم چرا زودتر نرفتم ... اصلا نترس عزیزم زودتر برو تا گرون تر نشده هزینه ش

من برعکس تو همه میگفتن نکن چون هم بچم کوچیکه برای ضربه اینا هم اینکه بینیم مشکل چیه خاصی نداشت هی تو ...

وای واقعا ؟؟؟ 

چه جالب 

چهره تون تغییر کرده ؟

وای واقعا ؟؟؟ چه جالب چهره تون تغییر کرده ؟

بخدا جدی میگم من خیلی طبیعی عمل کردم ی کوچووولو نوک بینیم افتاده بود همونو اوکی کرده برام و اینکه تازه سه ماهه هنوز ورم دارم ولی بازم تغییر کردم دخترخوب از من ب تو نصیحت نزار حسرت کاری ب دلت باشه عزیزم بسم الله بگو یه دکتر کاربلد پیدا کن برو جلو انشالله ک بهترین نتیجه رو میگیری دوست قشنگم 🫂 

بخدا جدی میگم من خیلی طبیعی عمل کردم ی کوچووولو نوک بینیم افتاده بود همونو اوکی کرده برام و اینکه تا ...

مررررسی عزیزم 

چقد انرژیت مثبته 🤩🤩

دکتر دایرکت پرسیدم گفت ۶۰ میلیون هزینه ی عمل 

ولی. اگه بتونم ب ترسم غلبه کنم خوبه 

راستی عکس گذاشتم ببینید بینی م رو 

مررررسی عزیزم چقد انرژیت مثبته 🤩🤩دکتر دایرکت پرسیدم گفت ۶۰ میلیون هزینه ی عمل ولی. اگه بتونم ب ترس ...

قربونت بشممممممم دوست قشنگم خیره انشالله هرچی ک پیش میاد برات عزیزم🫂

باش گلم دیدم میگم زود پاک کنی 

قربونت بشممممممم دوست قشنگم خیره انشالله هرچی ک پیش میاد برات عزیزم🫂باش گلم دیدم میگم زود پاک کنی

عزیرم گذاشتم از قبل برو ببین 

فکر کنم صفحه اوله