2777
2789

شوهرتون خونه نباشه میرین؟؟

من حوصله ندارم برم و قدرت نه گفتن هم ندارم

هروقتم شوهرم خونه نیست من فقط ار این میترسم ک باید برم خونشون

چون طبقه بالاشونم هستن فورا زنگ میزنن ک چیکار میکنی حوصله داشتی بیا منم نمیتونم بگم حوصله ندارم ییا کار دارم باید برم

اخه برم پیش ی پیرمرد پیرزن چیکاارکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره میرم چه اشکالی داره بدی ازشون ندیدم 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

خونه هامون پیش هم نیست و از همون اول اعلام کردم بدون همسرم خونه کسی نمیرم ،اوایل هه یرگیر میدادن بیا بعد دیگه بیخیال شدن. ولی تو میگی کنارهمدیگه اید ، بعضی وقتا خودت پاشو برو باهاشون مهربون باش و رابطه خوب درست کن ، اون پدرو مادر براتون میمونن از خودت ناراحتشون نکن