2777
2789
عنوان

نامزدم فهمیده نی نی سایت دارم میگه کاربریتو بده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 100 پست
۴۰ صفحه تاپیک دارم اگه تاپیک‌هایی که دوست ندارم و بخوام بدم که باید تا آخر عمرم بدم نی نی یار😂😂

😅😅

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روز به روز رو به پیشرفتم 😂😂😂 نه دیگه خداروشکر بیخیال شد وگرنه کچل می‌کرد منو😭😂

بدی ام مشکلی نیس میاد میبینه 40 صفش پشماش میریزه میره بیرون🤣🤣 با این دیالوگ که نخواستیم اغا😐🙏😂😂

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

منی که یکی از کاربری هام با شمارشه :) 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

توباید با ده تا خس عضو شی خودت دست بکار شی یه روز کامل بشینی دونه دونه تاپیکات گزارش بزنی شخصا🤣🤣🤣

دقیقا 🥲😂👍

تازه فکر کن از سال ۹۹ اینجا عضوم و چقدر فقط کاربری‌های مختلفم ترکیده تعلیق شدم

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

بله می‌دونه ...

چند شب پیش گفتم کسی که پول نداره نباید بچه بیاره گفت به جون مادرم اینو از نی نی سایت یاد گرفتی

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

دقیقا 🥲😂👍تازه فکر کن از سال ۹۹ اینجا عضوم و چقدر فقط کاربری‌های مختلفم ترکیده تعلیق شدم

منم از ۹۹ عضوم

تعلیق شدم تازه یبارم تعلیق دائمی شدم😂😐

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
منی که یکی از کاربری هام با شمارشه :)

واییی عجب دل و جرعتی داری دمت گرم 🥲😂

منم می‌خواستم با شمارش بیام داخل ولی واقعاً انقدر فضای اینجا سمیه گفتم الان بیاد سرک بکشه می‌خواد بگه من چقدر خلمممم😂

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من خواستم با یه خط دیگه عضو بشم ولی ثبت نمیشه یعنی برام پیامک نمیاد

عهههه مرجان محتشم

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

راست میگه😁

آره سکوت کردم چون درست می‌گفت😂

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

واییی عجب دل و جرعتی داری دمت گرم 🥲😂منم می‌خواستم با شمارش بیام داخل ولی واقعاً انقدر فضای اینجا س ...

😂😂😂

خب شمارشو ورداشتم براش کد اومد نوشتم کد رو بعد پاکیدم 

اون زمان رفته بود سرویس بهداشتی😂