2777
2789
عنوان

نامزدم فهمیده نی نی سایت دارم میگه کاربریتو بده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 100 پست
نه نیومد خیلی هم امتحان کردماون موقع تعلیق بودم خواستم با اون خط بیام

وا من تعلیق شدم با خط دیگه اومدم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه کاربری‌هایی که من داشتم و تعلیق شد تعلیق دائمی بود 😭😂 با این تفاوت که یه سریا تاپیکاش هست یه س ...

سلام

توی تماس با ما صحبت کنین کمی اصرار کنین شاید برگردوندن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خیلی ممنون

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامتوی تماس با ما صحبت کنین کمی اصرار کنین شاید برگردوندن.

من یه کاربری داشتم که نمی‌دونم تعلیق شده یا ازش اومدم بیرون اطلاعی ندارم و می‌خواستم دوباره برم داخل اون کاربریم منتها نمی‌دونم با چه شماره‌ای داخل بودم یادم نمیاد 

اینو راهی نداره متوجه بشم ؟ نی نی یار نمی‌تونه دسترسی داشته باشه ببینه بگه؟

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من یه کاربری داشتم که نمی‌دونم تعلیق شده یا ازش اومدم بیرون اطلاعی ندارم و می‌خواستم دوباره برم داخل ...

اگر اسم کاربری ها یادتون هست به نی نی یار بگین اول و آخر شماره ها رو بهتون میگن.

اگر اسم کاربری ها یادتون هست به نی نی یار بگین اول و آخر شماره ها رو بهتون میگن.

اع چه خوب 

مرسی عزیزم🫶

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

اع چه خوب مرسی عزیزم🫶

خواهش می کنم.

💞💞💞

پس بگوووو مستقیم بهش نگفتی من فکر کردم مستقیم ازش خواستی 🤣🤣🤣

نه بابا😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

خیلی ممنون😁یکی اینجا اسمش شیما ولی فک کنم مرد چون تاپیکاش جنسی هست درخواست دوستی هم داده از من تقلی ...

😂😂😂😂😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕