2777
2789
عنوان

نامزدم فهمیده نی نی سایت دارم میگه کاربریتو بده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 100 پست
حالا از شانس بدش یهو همون کاربری تاپیک خیانت خودشو‌بزنه😂😂😐😐😐

انقدری بدشانس هستم که همچین بلایی سرم میاد 🤣🤣

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدبختی اینجاست می‌دونه که تاپیک زدم 😂😂🤣 نه دیگه خداروشکر بیخیال شد ولی میگه تو ذهنم هم می‌مونه کن ...

۴۰ صفحه هم تاپیک داری ماشالله 😂 با یه خط دیگه عضو شو اونو بده

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

کاربری بهش ندی میاد سرکارمون میزاره

نه نه اصلا خودش محیط اینجا رو دیده بود می‌گفت چقدر سمی و عجیبه باورش نمی‌شد 😂😂

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

از مادر شوهرم متفرم میخوام سر به تنش نباشه🤣🤣🤣

وای اره🤣🤣🤣🤣🤣

جدی من باشم همین پیش میاددد

تازه امقدر بدشانسم جا استارتر باشم وکاربری خالی بدم شوهرم هر چقدر راز باشه از شانس بدم میره به خانوادشم کاربریمو‌مبده ...از شانس همین تاپیک زده میشه...انقدر که من بد شانسم زمین وزمان برام میباره

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
بدبختی اینجاست می‌دونه که تاپیک زدم 😂😂🤣 نه دیگه خداروشکر بیخیال شد ولی میگه تو ذهنم هم می‌مونه کن ...

شما تاپیکایی که دوست نداری ببینه رو درخواست حذف بده واسه نی نی یار ۱

باقیشو بزار اگه یه روز خواست ببینه مشکلی نباشه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

۴۰ صفحه هم تاپیک داری ماشالله 😂 با یه خط دیگه عضو شو اونو بده

روز به روز رو به پیشرفتم 😂😂😂 نه دیگه خداروشکر بیخیال شد وگرنه کچل می‌کرد منو😭😂

روز به روز رو به پیشرفتم 😂😂😂 نه دیگه خداروشکر بیخیال شد وگرنه کچل می‌کرد منو😭😂

توباید با ده تا خس عضو شی خودت دست بکار شی یه روز کامل بشینی دونه دونه تاپیکات گزارش بزنی شخصا🤣🤣🤣

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
شما تاپیکایی که دوست نداری ببینه رو درخواست حذف بده واسه نی نی یار ۱باقیشو بزار اگه یه روز خواست ببی ...

۴۰ صفحه تاپیک دارم اگه تاپیک‌هایی که دوست ندارم و بخوام بدم که باید تا آخر عمرم بدم نی نی یار😂😂