2777
2789
عنوان

عشق گناهه🥲🥲🥲💔آیا تورو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس یعنی دست نزنم بهش😐

نه تورو خدا دست بزن این چه حرفیه مرد غریبه ی دیگه شده عشقت😒

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤

سلام عزیزم 

اصلا دین و گناه بودن به کنار 

بیا از دیدگاه روانشناسی نگاه کن،فکر کن بعدا حالا یه درصد نشه میدونی چه ضربه بد عاطفی رو باید تحمل کنی؟

تو همین سایت کم نیستن کسایی که از این رنج دیدن و تاپیک افسردگی زدن 

پس یعنی دست نزنم بهش😐

نه دست نزن 

مطمئنی باهاش به ازدواج می رسی؟

دل خودت در آینده همسر متعهد میخواد یا نه؟ در صورتی میتونی همچین ادعا و خواسته ای رو از همسرت داشته باشی که خودتم نباشی اونطوری 

چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا؟

عشق با ارتباط با نامحرم یکیه؟

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

عشق گناه نیس ولی بغل و اینا گناهه..منم فک میکردم چون همو میخایم محرمیم دیگ خودمو گول میزدم..خدا ی جوری بخم نشون داد ک گناه کردی ک...

ی جوری جدام کرد ازش ک الان التماسش میکنم فقط بش برسم تا عقد نمیزارم دستشم بم بزنه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

مطمئن باش عشق نه گناه نه حرامه حضرت محمد و حضرت خدیجه ازدواج عاشقانه داشتن روابط حضرت علی و حضرت فاطمه هم عاشقانه بود

عشق بخشی از تکامل بشر چطور چیزی که می تونه باعث رشد بشه گناه باشه

اما بله ارتباط با نامحرم گناه هست و در این هیچ شکی نیست

همین دیگه

من به شخصه گناه نمیدونمش ولی اگر مذهبی هستی و تمام قواعد رو اجرا می کنی نمیشه این رو اجرا نکنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.