2777
2789
عنوان

به زودی باید ای وی اف بشم حال خوبی ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 51 پست
حال روحیت را خوب کنهاسترس و ناراحتی بیشترین آسیب را به بدن میزنهذهنت که آسوده و روحت که شاد باشه، هم ...

دعا کن برام😭

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعا کن برام😭

محتاجیم به دعا

چشم قابل باشم حتما

انشالله تا سال دیگه نی نی کوچولوت را بغل بگیری

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خیلی کم نیست من با ۱ طبیعی باردار شدم

توروخدا راست میگی؟😭

من همش‌میگم نکنه مجبورشم اهدایی‌ بگیرم زبونم لال

منکه میدونم چقدر سخت چقدر ناامید میشه آدم وقتی داره درمان میکنه ولی توکل کن شاید باهمین بار که رفتی ...

خیلی

منی که جونم بالا میومد سر ی امپول زدن و دکتر‌رفتن

الان یا تو مطبم‌یا اتاق تزریقات🥲

یه خاطره یادم اومد، یه همکار داشتم 12 سال بچه نداشت، نزدیک محل کارمون یه مسجد کوچیک بود به اسم مسجد فاطمیه، روز مادر اذان ظهر یه دفعه دلم افتاد رفتم مسجد نماز خوندم بهم شربت دادن آوردم دادم همکارم گفتم بخور سال دیگه بچت بغلته

چند ماه بعدش بهم گفت بارداره و درست بارداری‌ تو همون زمان خوردن اون شربت بوده

انشالله حضرت زهرا بهت نظر کنن و تو را لایق مادری بدونن🌹🌹🌹

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
توروخدا راست میگی؟😭من همش‌میگم نکنه مجبورشم اهدایی‌ بگیرم زبونم لال

خواهرم با کمتر از ۷دهم یعنی زیر یک طبیعی باردار شد بخدا راست میگم اونم دکتر گفته بود باید ای وی اف کنی تازه اون سنش بالا بود نزدیک ۳۵ سال