2777
2789
عنوان

به زودی باید ای وی اف بشم حال خوبی ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 51 پست
توروخدا راست میگی؟😭من همش‌میگم نکنه مجبورشم اهدایی‌ بگیرم زبونم لال

عزیزم نگران نباش سنت خیلی خوبه اگه آی وی اف کنی با تخمک خودت باردار میشی 

من همه توی سن پایین آندومتریوز داشتم متأسفانه نتونستم با تخمک خودم باردار بشم اما انشالله شما می تونی 

فقط می خواستم خواهرانه بهت تجربه خودمو بگم من توی سن شما تموم دکترا رو رفتم و نمی خواستم آی وی اف کنم به امید اینکه طبیعی و با دارو باردار شم اما اشتباه کردم کم کم سنم رفت بالا توی 34 سالگی گفتن باید تخمک اهدایی بگیری راضی نشدم اما خیلی اشتباه بزرگی کردم تا الان که 40 سالمه و تخمک اهدایی گرفتم و ناراضی هم نیست بار دوم انتقالم مثبت شدم انگار تموم دنیا رو بهم داده بودند اما متاسفانه توی ده هفته بچه ایست قلبی کرده بود دنیا رو سرم خراب شد😔😔الان دوباره می خوام اهدایی بگیرم چون دیگه بسته ندارم شما که هنوز سنت پایینه رحمت خیلی بهتر و آماده تره انشالله که سال دیگه این موقع نی نی تو بغل بگیری برای منم خیلی دعا کن❤️🌹

عزیزم ...‌من عمم بعد ۲۰ سال حامله شد ... و طبیعی دکترا ازش قطع امید کردن ...

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو سن کم ذخیره پایین خیلی بده اخه تو سنای بالاتر‌طبیعیهجواب ازمایش خون شوهرم‌ نیومده هنوز استرس اونم ...

آزمایش اسپرمش مشکل داره. اصلانمیشه ای وی اف کنم. ژن آسپرمش مشکل داره. مرسی عزیزم. ناامیدم. ولی شماسنی نداره وقت داری هنوز

عزیزم نگران نباش سنت خیلی خوبه اگه آی وی اف کنی با تخمک خودت باردار میشی من همه توی سن پایین آندومتر ...

عزیزم خب منم اندومتریوز دارم🥲

شرایطم با شما یکیه 

نکنه به منم بگن اهدایی

چقدر سخت

ان شالله هرچی زودتر‌مامان‌شی‌گلم

ی سوال دیگه گلم

من خیلی از کیست و اندومتریوز استرس دارم خیلی خطرناکه؟

نمیدونم استرس اینو‌داشته باشم یا بچه دار شدنمو

سردردای عصبی ولم نمیکنن

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟
آزمایش اسپرمش مشکل داره. اصلانمیشه ای وی اف کنم. ژن آسپرمش مشکل داره. مرسی عزیزم. ناامیدم. ولی شماسن ...

گلم میتونی جنین اهدایی بگیری

اگه دوست داشته باشی

ان شالله که تو ناباورانه ترین حالت مامان بشی❤️

عزیزم ...‌من عمم بعد ۲۰ سال حامله شد ... و طبیعی دکترا ازش قطع امید کردن ...

من صبرم کمه ان شالله نا امید نشم❤️