2777
2789
عنوان

به زودی باید ای وی اف بشم حال خوبی ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 51 پست
محتاجیم به دعاچشم قابل باشم حتماانشالله تا سال دیگه نی نی کوچولوت را بغل بگیری

ان شالله عزیزم

ممنونم

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرم با کمتر از ۷دهم یعنی زیر یک طبیعی باردار شد بخدا راست میگم اونم دکتر گفته بود باید ای وی اف ک ...

امیدوارم نتیجه بگیرم

من طاقتشو‌ندارم😭

چه دنیای عجیبیه امروز یه تاپیک بود مادرش۴۵ سالشه باردار شد خیلی ناراحت بودن ...

واقعا ادم میمونه تو حکمت خدا

بستگی به سن‌دارهولی‌یک‌خیلی کمه

این عدد الکیه به فامیل ما هم همین رو گفتن 

بعدا خودش طبیعی باردار شد الان دو تا بچه داره هر دو هم طبیعی بودن 

خودت رو تقویت کن خودت رو ببند به پسته و گردو و جگر و گوشت قرمز 

ویتامین های قوی بخور فقط همینا کمکت میکنه 

قول میدم خوب میشی بزن به بیخیالی ماهی که بهش فکر نکنی باردار میشی 

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
یه خاطره یادم اومد، یه همکار داشتم 12 سال بچه نداشت، نزدیک محل کارمون یه مسجد کوچیک بود به اسم مسجد ...

برای منم دعا کن عزیزم

خدا حفظ کنه براشون❤️

این عدد الکیه به فامیل ما هم همین رو گفتن بعدا خودش طبیعی باردار شد الان دو تا بچه داره هر دو هم طبی ...

برام دعا‌کن عزیزم

ان شالله

ان شالله عزیزمممنونم

منم وضعیتم دقیقامثل شماست. من ۴۰سالمه. ذخیرم کمه. توعمرم آمپول نزدم الان دکترگفته ای وی اف. بعدشوهرمم مشکل داره. ناامیدم. داغونم به خدا.رفتم ای وی اف کنم دیدم شوهرمم مشکل داره نشدآمپولارابزنم. خداراشکرکن شوهرت سالمه. ببین بدترارتوهم هست. من. پس خداراشکرکن ونگران نباش. من درحال مرگم ولی کاری ازدستم برنمیاد. توراقران رفتی حرم برام دعاکن

واقعا ادم میمونه تو حکمت خدا

یه همکار دارم اولین بارداری‌ خارج رحم بود و یک تخمدان را درآوردن، سر سال با یک تخمدان دوقلو باردار شد، الان 3 تا بچه داره خواهرش بهش میگه دو تا تخمدان داشتی چیکار میکردی😁

تو از خدا بهترینها را بخواه، مطمئن باش صلاح ما را خدا بهتر میدونه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

الان دارن اذان میگن، واست دعا کردم انشالله یه فرزند سالم و صالح به زودی خدا بهت بده🌹🌹

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
منم وضعیتم دقیقامثل شماست. من ۴۰سالمه. ذخیرم کمه. توعمرم آمپول نزدم الان دکترگفته ای وی اف. بعدشوهرم ...

تو سن کم ذخیره پایین خیلی بده اخه تو سنای بالاتر‌طبیعیه

جواب ازمایش خون شوهرم‌ نیومده هنوز استرس اونم دارم

حتما دعا میکنم عزیزم

ولی تو همین سایت نوشته بودن با‌وجود اسپرم‌ضعیف هم‌بارداز شده بودن امیدتو از دست نده

الان دارن اذان میگن، واست دعا کردم انشالله یه فرزند سالم و صالح به زودی خدا بهت بده🌹🌹

مرسی عزیزم

برات حمد خوندم❤️