2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6324 بازدید | 391 پست
والا ما که هرموقع رفتیم پفکاشونم دوبرابر میدادن مهم نیس ولی بحث باهاشون هیچوقت فایده نداره اخرشم ربط ...

انشالله همینی که می‌خوان بشه عزیزم 

ما که راضی به آزار و اذیتشون نیستیم 

امیدوارم صنعت مسافری از شمال رخت ببنده و  بره سمت کردستان و جنوب و کرمانشاه 

اون بندگان خدا بیشتر مشتاقن و مهمان نواز

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من بیشعور تر از کاربرایی که میرن تاپیکای قبلی رو میخونن و به روت میارن توی یه تاپیک دیگه نیست ...

وای اونایی که میگن حاملگی اونقدرم کاره بزرگی نیست درکی از خدا و طبیعت و انسان ندارن از نظرمه شایدم من خیلی ادم عرفانی و فلانی هستم ولی اون ادما واقعا بی درکن

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

یک کاربری بود با ذوق و شوق تاپیک زد که شوهرش سوپرایز کرده و تولد گرفته و فلان کادور رو داده...یک بی‌شعور خیلی عقده ای اومد اون وسط اصرار میکرد که چرا ذوق داری...چیز خاصی برات نخریده ما برای تولد پسرمون ماشین ام وی ام خریدیم فقط یک تشکر معمولی کرد حالا شوهر تو کادوش گرون قیمت نبوده هیچ ارزشی نداره...با همه کاربرها هم بحث میکرد که حق با منه و ما خیلی پولداریم..نهایت سعی و تلاشش رو کرد که حال استارتر رو خراب کنه و ثابت کنه که سوپرایز و کادوش هیچ ارزشی نداره و شوهرش کار خاصی نکرده....نمیدونم واقعا پولدار بود یا نه ولی خیلی عقده ای و روانی بود

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

واقعا نه خارج همین ایران هم از صدتا مرد شاید یکی هیز باشه بشخصه دیدم طرف انسان خوبی نیست یا اینکه مس ...

منم همش بهم میگفتن نه شما از خارج ایران خبر نداری یعنی ی بار رفتم خارج تو عمرم یکبار ی نفر در طول اون سفرم نگام نکرد باورم نمیشد انقدر حس خوبی داشتم از صحبت با هیچکس ازار نمیدیدی

اینجا با ترس میری بیرون موتوری تیکه میندازه گروها خیابونی تیکه میندازن من حتی پلیسم بهم تیکه انداخته

یکی نوشته بود از وقتی لیزر اومده دخترا هم بی حیا شدن 😐😐🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 سطح عقل:

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

وای اونایی که میگن حاملگی اونقدرم کاره بزرگی نیست درکی از خدا و طبیعت و انسان ندارن از نظرمه شایدم م ...

باورت میشه من دوساعته دستشویی دارم چون همسرم خوابه خودمو نگه داشتم چون پام کامل فلج شده نمیتونم راه برم باید منو تا در دستشویی ببره اینقد برا مظلومیت خودم تا الان گریه کردم تشنمه نمیتونم برم آب بخورم

وااااای چند وقت پیش شب سال نو یک نفر گفت کریسمس مبارکگفتم گلی کریسمس و سال نو یکی نیستنگفت نخیر یکی ...

وای از دست یه سری😂

یه نفر بود میگفت نامزدم خیلی عذاب میکشم تو این رابطه و خیلی بی اهمیته بهم خیلی رابطه بدی داشت همه گف ...

همون که میگفت اینا یا خودشون طلاق گرفتن یا ازدواج نکردن حسودی میکنن ؟؟؟

اون کاربرم خیلی تو مخی بود همه پریدن بهش بازم میگفت اینا یا مطلقه ان یا ترشیدن حسودی میکنن این همه کاربر حسودی نامزد مفتگی قاچاقچی و دست بزن دار اونو میکنن این اسکول خوبه چون طرف پول داشت میگفت نه بمون اینا حسودن 😆😆😆😆

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
باورت میشه یکی عضویتش مال سال ۹۸ بود کلی تاپیکای خونه داری واشبزی زده وکلی ازمادرشوهر وجاری گفته بعد ...

وا خدا به دور شاید زن بوده و مریض جنسی و...

وااااای چند وقت پیش شب سال نو یک نفر گفت کریسمس مبارکگفتم گلی کریسمس و سال نو یکی نیستنگفت نخیر یکی ...

عزیزم کریسمس میشه میلاد حضرت مسیح؟و سال نو یعنی شروع سال جدید و اتمام سال قبل درسته؟

واییییی منم اونو یادمه 😂 100 تا تاپیک راجع بهش زده بود وای من باید چکار کنم و کلی چصی، 40 تا اول قا ...

وای هنوزم فکر میکنم میزنه از این تامیکا😂

اسی اینو پربازدید کنید چندتا کامنتم که گذاشتم میخوام همه بخونن

وای نه شناسایی میشم