2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6324 بازدید | 391 پست
گلی کریسمس یک جشن مذهبیه و به مناسبت میلاد مسیح مقدسهولی جشن سال نو به مناسبت پایان سال میلادیه و هی ...

ممنون که توضیح دادی گلم پس یجورایی تلفیق میشن باهم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا میرن تاپیک یکی که طرف با شوهرش مشکل داره میگن اوووو چرا بچه دار شدییییی میرن همه جا پشت سر اسی بد ...

اون کاربریاییم که تاپیک‌میزنن شوهر میخواییم بلد سنشو میپرسی زیر ۲۰ هستن واقعا عجیبن

البته یه سری واسه شوخیه ولی خب

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

وای دقیقا‌....کاش میشد هزار بار لایک کنم....من یه کاربری دیگه داشتم....از اختلافات با شوهرم گفته بود ...

آره درک میکنم گلم تاپیک آخر منم بخونی همینه.طرف باورش نمیشد منو همسرم الان باهم خوبیم یعنی بخونی متوجه نفهمی اون شخص میشی

واینم میدونید ۹۰ درصد کاربرای سایت نر هستن الان دونفر انلاین هستن تواین تاپیک که نرهستن ولی دارن مثل ...

بابا اصلا اون شبی که میگم یکی تامیک زد مردا بیشتر زحمت میکشن یا سری کاربری که قبل اون قسم میخوردم خانومن مشخص شد مردن پشمام ریخت

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

ی لوازم آرایش مگه چنده؟ بعضیا دوس ندارن آرایش کنن نظر شما هم مث همون تحمیلیه

شوخی کردم اینو، بیشتر خواستم بگم اینا کاری رو ک نمیکنن رو میخوان بگن درسته بقیه اشتباه میکنن

ممنون که توضیح دادی گلم پس یجورایی تلفیق میشن باهم

بله ولی باور کنید مهمه که کسی بگه کریسمس مبارک یا سال نو مبارک😅و برای ما متفاوت هستن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ی عده هم هستن میان کامل رابطه شونو با جزئیات عنوان میکنن یا میان ازینکه غسل نمیکنن تعریف میکنن هرکی ...

اینا مردن به خدا

دقیقا یادمه یک خانمی داشت با خوشحالی از کادوی روز زن می‌گفت یهو یک نفر گفت راستی شوهرت که بهت چند با ...

وای منم یادمه طفلی همون که ساعت گرفته بود.منم یبار گفتم از زندگیم راضیم دیدم یه بیشعور داره تندتند تاپیکای دعوامو لایک میکنه حالا چی اونا برا زود بود که من افسردگی زایمان داشتم

-تحت هر شرایطی طرف عروس رو میگیرن بعد اگر خیلی دیگه کم بیارن بازم به طرف نمیگن حق داری .مثلا میگن داداشت یا پسرت باید جلوی زنش رو بگیره و اون مقصره...یه جوری که بازم عروسه کاری ندارم فقط بقیه باید جلوش رو بگیرن و لازم نیست خودش شعورش بکشه.

-بعضیا حرف از عروس ندارن بزنن چون سنشون کمه. میان از زن دایی مینالن که عروس مادرش ایناست.

- وقتی یکی از شوهرش میناله که فلان حرف رو زد،نمیان بگن خب تو چی گفتی که اون اینجوری جواب داد.انگار این ثابت شده است که یک خانم نی نی سایتی همیشه کظلومه و شوهره بدذاته.بعدم هی میگن بچه داری؟که یعنی مثلاً بگن خب طلاق بگیر.بعد سم تر آنهایی هستن که میگن تو از این ادم بچه اوردی؟! خب حالا که آوردی دکمه برگشت ندارن چرا بیشتر حس بد بهش میدید.حالا تهش هم میبینی زنده یک جوری قضیه رو داره میگه که خودش فرشته است و شوهره مریض روانی.خب اینا معلومه دارن خودشون رو مظلوم نشون میدن.

و...

شگفتا واقعا بحث بی فایده است امیدوارم واقعا همینی که آرزو دارید که میخواهیداز خدا و میگید بشه سالی ...

والا ما که هرموقع رفتیم پفکاشونم دوبرابر میدادن مهم نیس ولی بحث باهاشون هیچوقت فایده نداره اخرشم ربط میدن ب طبیعت