2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6437 بازدید | 402 پست
وقتی اطلاعات ندارن چرا وارد تاپیک میشن وقتی استارتر راجب چیز دیگه ای میپرسه چرا جواب بی ربط به موضو ...

همون کلا اوناییم که میان تاپیک‌میزنی میگن خب چیکار کنیم‌رو مخن

نی نی سایت کلا همینه دیگه یه عده کسایی که‌سوال دارن بی کارن میان تاپیک میزنن یه عده بی کارم‌جواب میدن دیگه

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

دیشب تو یه تاپیک بودم یک کاربر ی گفته بود که دختر نبودم وقتی ازدواج کردم ، همسرم قبول کرد خانواده همسرم مخالف بودند 

تا اینجای کار اوکی بودم تا اینکه در ادامه به بقیه گفت خب چه اشکال داره پدرمم مشکلی با این موضوع نداشت دوست پسرام میومدن خونمون و پدرم میگف جلوی چشمم ذینکارو بکنه بهتر از اینه بره پشت سرم قایمکی ..... 😐😐😐😐😐😐😐😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣اون‌کاربری که شاغلارو کوبیده بود بعد کاشف به عمل اومد دلش میخواسته شاغل باشه ولی نشده فقط...

بعد همین شخص اخرین تاپیکش این بود ک ایشالا همه ی ارایشگرا نابود شن و بدبخت، بعد تاپیکای دیگش این بود چرا خدا نمیخواد من آرایشگر شم 😂 خدا بزنت ب زمین گرم منتظر کمکشی اخه، واقعا مشکل روانی داشت

فقققققققط دنبال مخالفتن فرق نداره چی باشه فقط میخوان سفت و سخت مخالفت کننالانم میریزن سرم میگن نه کی ...

واقعااا آنقدر متنفرم از این بشر ها که نگو 💔 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
یه بنده خدایی تاپیک زده بود اسنپی بود دید حق با طرف مقابله تاپیک رو قفل کرد به همه ام که مخالف نظرش ...

اخرم تعلیق نشد همه جا فحاشی میکرد

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

یکی میگف بچه م رو تو سینک میشورم و از نظرم بچه م تمیزه به کسی هم ربطی ندارهخب آخه مگه نظر شما باکتری ...

اصلا بشور چرا اعلام‌میکنی انتظار تجلیل دارن اینا

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

ازدواج بده هرگز ازدواج نکنید

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
توریستا نیان شما شمالیا از گشنگی میمیرن😄

اره دیگه اومدیم قیمت خونه رفت بالا همه ماشینا خوب شد 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکی گیر داده بود مطالعه کنید فولیکول مو سلول ندارهاخه ادم عاقل حداقل یه سرچ بزن🤔😐

بیچاره فقط اسم فولیکول شنیده تو ببخشش🤣🤣🤣🤣🤣

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

همون بی منطقا ادعا دارن خیلیییی بافرهنگ و باکلاسن:/

همینوووو بگو

شوخی میکنی دیگه؟

نه چه شوخی ای ؟ میخوای به کارگر حقوق دکتر بدیم ؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️